VIDEÓ: Ezért fontos jobbra elnézni, kis ívben történő kifordulásnál

VIDEÓ: Ezért fontos jobbra elnézni, kis ívben történő kifordulásnál

2019-12-23 Facebook

Olvasónk osztotta meg velünk az alábbi felvételt, ami egy nagyon gyakori, balesetveszélyes dologra hívja fel a figyelmet.

Mindig, minden esetben győződj meg róla, hogy nem előznek-e esetlegesen.

Az ilyen típusú balesetek sajnos általában végzetesek szoktak lenni, tekintettel az előző autó előzéshez szükséges, relativ nagy sebessége miatt.

Az incidens után én visszafordultam és normális hangnemben kérdőre vontam a sofőrt, a beszélgetés elején engem hibáztatott, és flegmán megjegyezte, hogy őt nem érdekli a fedélzeti kamera, se az ha felkerül internetre a rögzített felvétel. Én csak annyit mondtam rá, hogy a főnökét garantálom érdekelni fogja… Valahol itt hangvételt váltott és kézfogással bocsánatot kért. A videóban látható incidens helyszíne Szolnok, Thököly út.

 A videó elsődleges célja az, hogy bemutassa, hogy jobbra kis ívben történő kifordulásnál is fontos jobbra is elnézni, nem csak balra, mert lehet, hogy egy másik szabályosan haaladó jármű hajt végre előzés vagy kikerülés manővert azon az útszakaszon ahova ő figyelmetlenül ráhajt.” – írja olvasónk.MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés