Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Ez nem jó ötlet: Megállt az M1 gyorsítóján, hogy szedjen egy kis orgonát
VIDEÓ: Ez nem jó ötlet: Megállt az M1 gyorsítóján, hogy szedjen egy kis orgonát
Hirdetés

Újabb elképesztő felvétellel örvendeztetett meg bennünket a Magyar Közút. Egyik kamerájuk ezúttal az M1-es autópályánál rögzített elképesztő képsorokat. Szerencsére most nem történt baleset, de könnyen történhetett volna, hiszen a videón látható sofőr cselekedete több volt, mint veszélyes.

Úgy gondolta ugyanis, hogy remek ötlet megállni a pálya egyik gyorsítósávján azért – na most figyelj – hogy vágjon az út széli orgonabokorról néhány illatozó virágot.

A videó mellé a Magyar Közút emberei egy csodálatos verset is költöttek:

„Gyönyörű orgona bokrot látott az M1-es mellett, a külső sávból ezért azon nyomban ott is termett. Nem zavarta, hogy a gyorsítósávon álldogált, hiszen nem látni minden nap ily csodás orgonát. Az utánfutóján éppen csak halványan pislákolt a vészvillogó, ott megállni nem kicsit volt balesetveszélyes, ez nyilvánvaló.

A bácsika szépen, nyugisan el is végezte a dolgát, majd az anyósülésre bedobta értékes zsákmányát. Gondolta, hogy milyen aranyos dolgot tett, de ha valaki a gyorsítón nem veszi észre, máris ott a baleset.

Szép dolog a virágok iránti szeretet, de azért a pályán inkább az útra szegezd a tekinteted. A forgalomfigyelő kameráink mindent látnak, ha nem muszáj, ne gazdagítsátok ilyenekkel az Instánkat.”

Hirdetés

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

Forrás: Magyar Közút
Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés