Hirdetés
Hírek
VIDEÓ:  Évekig küzdött a férfi, hogy tegyenek valamit a gyorshajtók ellen,de nem történt semmi és végül ő is egy gyorshajtó áldozatául esett
VIDEÓ: Évekig küzdött a férfi, hogy tegyenek valamit a gyorshajtók ellen,de nem történt semmi és végül ő is egy gyorshajtó áldozatául esett
Hirdetés

A férfi egy rakat kérelmet és panaszt nyújtott be az illetékeseknek, de azok üget sem vetettek rá, végül egy száguldó autós majdnem megölte.

Aaron Dome éveken keresztül könyörgött detroiti hatóságoknak, hogy lépjenek fel utcájában a gyorshajtók ellen. A férfi több száz gyorshajtót jelentett, de a hatóságok kapacitás hiányában nem vizsgálták felül a szabályozást, nemAaron Dome egy nap épp egy gyorshajtó áldozatául esett.

A férfi egy nap épp kanyarodott volna be feljárójára, amikor egy pickup oldalról telibe találta. A vétkes sofőr a megengedett sebesség több, mint kétszeresével haladt.

Aaron súlyos sérüléseket szenvedett, melyekből már sosem fog felépülni. Agysérülést, bordatörést és tüdőtörést szenvedett abban a balesetben, amelyre ő és sokan mások már rég figyelmeztették a hatóságokat, hogy végül megtörténik.

A környéken azóta sem történt intézkedés a gyorshajtók visszaszorítása érdekében.

Hirdetés


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.
Forrás: origo / videó: FOX 2 Detroit

Megjelenési lehetőség YouTube videókban

Minket követhetsz 😉

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája