Hírek
VIDEÓ: Eszetlenül száguldott végig a járdán, közben majdnem elgázolt egy gyereket és egy nőt az autós
VIDEÓ: Eszetlenül száguldott végig a járdán, közben majdnem elgázolt egy gyereket és egy nőt az autós
Hirdetés

Találkoztunk már pofátlan járművezetővel, posztoltunk már hajmeresztő manővereket, de azért az alábbi Hunyadi u.- Grassalkovich u. kereszteződés környékén készült felvétel még nálunk is kiverte a biztosítékot.

Ezúttal egy szürke Mercedes sofőrje gondolta úgy, hogy az ő ideje rettentően drága és nem engedheti meg magának, hogy beálljon a sorba a többi autós közé. Az autós a kereszteződésnél felkanyarodott a járdára és ott száguldott végig. A manőver már önmagában is olyan, amiért örökre darabokra törnénk a sofőr jogsiját (már, ha egyáltalán van neki), de ezt tudta fokozni.

Sofőrünk ugyanis elég nagy sebességgel zúzott végig a járdán, nem törődve azzal sem, hogy az alapvetően a gyalogosok számára van kialakítva.

Pár métert tett meg, amikor kishíján elgázolt egy gyermeket és a kezét fogó hölgyet, ám még ekkor sem lassított csak száguldott tovább.

Ott tartunk, hogy a gyalogosnak már a járdán is körbe kell néznie, nehogy elüssék!?

Csupán a hölgy reflexein múlt, hogy nem történt tragédia, ugyanis az utolsó pillanatban torpant meg és rántotta vissza a gyereket is, az elmebeteg autóst ugyanis nem láthatta előre, kitakarta azt egy ott parkoló teherautó.

Az eredeti poszt alatt olvasható kommentekből kiderül, hogy sajnos a felvételen látható eset egyáltalán  nem egyedi azon a részen és csak csodával határos módon nem történt még tragédia.

Hirdetés

Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.

Sajnos, a térfigyelő kamera felvétele alapján a rendszám nem azonosítható be, ezért, aki felismeri a videón látható szürke Mercedes gépjárművet, esetleg annak vezetőjét az kérjük jelentkezzen.

Forrás:Soroksár


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés