hirdetés

Velünk tartasz?
VIDEÓ: Ésszel hajtott olvasónk a trágya minőségű út miatt. A skodásnak ez nem tetszett mert sietett volna, de erre azért ráért…

VIDEÓ: Ésszel hajtott olvasónk a trágya minőségű út miatt. A skodásnak ez nem tetszett mert sietett volna, de erre azért ráért…

2020-06-27 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

” Ismét egy idióta, aki hajt a ritka [email protected], magyar úton, de büntetőfékezni ráér… Hozzátenném, semmit nem provokáltam ki… ” – írja olvasónk, Viki.

Azt is megkérdeztük Vikitől, hogy a kiszállás előtti, videóból kimaradó másodpercekben mi történt:

” Ott a felvétel valamiért megállt egy pillanatra – nem vágtam ki semmit, ilyen szituációban nem is tenném – odajött és be akart nyúlni a kocsiba (gondolom nem tetszett neki, hogy a fedélzeti vette) csupán annyit mondott, hogy tanuljak meg vezetni. ” – válaszolta.

Az eset egyébként Bács-Kiskun megyében történt.

A mögöttem levő autó több kilométeren keresztül jött mögöttem szépen és nyugodtan, mind a ketten az útviszonynak megfelelően közlekedtünk (60-80-nal, mert ez az útszakasz eléggé kátyús, gödrös, emiatt lassan lehet haladni, mert szétveri a futóművet az út) Visszább kb. egy 200 méterrel kerültünk egy autót az útszélén és utána kezdődött a viaskodás, mind a kettőnket ledudált, majd ezután kezdett büntetőfékezéssel fegyelmezni minket. Borzasztó nagy sebességgel elhajtott, valószínűleg előtte is nagy sebességgel jött.

– tette hozzá még Viki.

Véleményünk szerint ez a jelenség és általában a büntetőfékezés egyfajta pszichológiai alkalmatlanság a közlekedésre, pláne, hogy még meg is áll az illető.

Ezzel ugyanis minden logikának ellentétesen a “sietős” egyén a saját idejét rabolja.

Tehát tulajdonképpen fegyelmezni, önkéntes rendőrködni akar ilyenkor és azt bizonyítja ezzel, hogy a valós sietséghez az egésznek semmi köze, bizonyos frusztrációk levelezetéséhez annál inkább.

hirdetés


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK