TAPASZTALTÁL VALAMIT, AMIRŐL ÍRJUNK???
Küldd el nekünk ide kattintva:  

Videó: épp egy lopott autót bontott ez a ceglédi banda, amikor elkapták őket

Hirdetnél itt??? Kérj egy ajánlatot! Katt ide!

SOS Autóklíma töltés
hirdetés

A ceglédi rendőrök két férfit egy tanyán kaptak el, akik minimum 8 autót loptak el az elmúlt hónapban. Harmadik társukat, aki a megbízó volt, szintén elfogták.

A ceglédi rendőrök F. Tamás 40 éves balatonszemesi, R. Ferenc 50 éves ceglédi és J. László 36 éves pilisvörösvári lakos ellen indított eljárást.

A ceglédi, a nagykátai, a monori és a Pest megyei rendőrök egy Cegléd közeli tanyán kapták el a férfiakat, akik ekkor is egy személyautót szedtek szét. Az intézkedés során kiderült, hogy a járművet néhány órával azelőtt Tatabányáról lopták el.

A nyomozás szerint F. Tamás az elmúlt hónapban 8 személyautót tulajdonított el Albertirsa, Nagykőrös, Cegléd, Tarján, Jászberény és Dánszentmiklós területéről. A járműveket J. László megbízásából lopta el, majd azokat R. Ferenccel szétszedte, és az alkatrészeket a 36 éves gyanúsított által megjelölt helyre szállította.

A nyomozók több helyszínen tartottak házkutatást, amelyek során a korábbi bűncselekmények elkövetéséből származó alakrészeket és a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközöket találtak és foglaltak le. J. Lászlót a rendőrök ugyancsak elfogták és mindhárom gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezték.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170314_elkaptak_egy_auto_tolvaj_bandat
 

Ajánlott

(szponzorált tartalmak)
MEGJELENNÉL ITT ?
Katt ide!

Tetszik oldalunk?


Dobj fel témát kerületi FB csoportjainkban!
CSATLAKOZZ ITT:  


MÉDIAMEGJELENÉSEINK
Kattints és nézd meg szerepléseink!

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás Live Videós tesztelés, bemutatás

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

 

Társ-oldalunk

e-autosok.hu

Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Garázs csoportunk

Vélemény, hozzászólás?