Hirdetés

Hírek
Videó: épp egy lopott autót bontott ez a ceglédi banda, amikor elkapták őket
Videó: épp egy lopott autót bontott ez a ceglédi banda, amikor elkapták őket
Hirdetés

A ceglédi rendőrök két férfit egy tanyán kaptak el, akik minimum 8 autót loptak el az elmúlt hónapban. Harmadik társukat, aki a megbízó volt, szintén elfogták.

A ceglédi rendőrök F. Tamás 40 éves balatonszemesi, R. Ferenc 50 éves ceglédi és J. László 36 éves pilisvörösvári lakos ellen indított eljárást.

A ceglédi, a nagykátai, a monori és a Pest megyei rendőrök egy Cegléd közeli tanyán kapták el a férfiakat, akik ekkor is egy személyautót szedtek szét. Az intézkedés során kiderült, hogy a járművet néhány órával azelőtt Tatabányáról lopták el.

A nyomozás szerint F. Tamás az elmúlt hónapban 8 személyautót tulajdonított el Albertirsa, Nagykőrös, Cegléd, Tarján, Jászberény és Dánszentmiklós területéről. A járműveket J. László megbízásából lopta el, majd azokat R. Ferenccel szétszedte, és az alkatrészeket a 36 éves gyanúsított által megjelölt helyre szállította.

A nyomozók több helyszínen tartottak házkutatást, amelyek során a korábbi bűncselekmények elkövetéséből származó alakrészeket és a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközöket találtak és foglaltak le. J. Lászlót a rendőrök ugyancsak elfogták és mindhárom gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezték.

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170314_elkaptak_egy_auto_tolvaj_bandat
 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés