Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Embercsempészt üldöztek a rendőrök Ajkán
VIDEÓ: Embercsempészt üldöztek a rendőrök Ajkán
Hirdetés

Száguldva menekült és leszorított egy rendőrautót is az útról Ajkán egy embercsempész, aki egy furgonban 16 illegális bevándorlót próbált külföldre vinni -tudta meg a Tények.

Amikor a rendőrök igazoltatni akarták a sofőr, nem állt meg, pánikba esett és Ajka felé haladva egyre nagyobb sebességgel próbálta magát az intézkedés alól kivonni.

Az üldözött furgon sofőrje a körforgalomban több táblának nekiment, azokat kidöntötte. A BpiAutósok legfrissebb híreit itt találod.

Az intézkedés során a járőrök a járműben 16 személyt igazoltattak, akik közül 4 fő szírnek, 12 pedig szomáliainak vallotta magát.

Mivel egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a magyarországi jogszerű tartózkodását, ezért az egyenruhások intézkedtek az ideiglenes biztonsági határzárhoz való visszakísérésükről.

A jármű vezetője kiugrott az autóból és futva próbát elmenekülni. A rendőrök nagy erőkkel keresték, a kutatást rendőrkutya, drón és helikopter is segítette.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányságon embercsempészés bűntett gyanúja miatt büntetőeljárás indult a kisbuszt vezető férfi ellen. A BpiAutósok legfrissebb híreit itt találod.

Hirdetés

Boritókép: tenyek.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x