VIDEÓ: Eltévesztette az irányt, majd megfordult egy kamionos az autópályán – 6 hónap börtön járt érte

VIDEÓ: Eltévesztette az irányt, majd megfordult egy kamionos az autópályán – 6 hónap börtön járt érte

2020-02-24 Facebook

Úgy tűnik egyre nagyobb az a bizonyos állatkert és egyre alacsonyabb a hozzá tartozó kerítés. Amit napjainkban produkálnak az autósok az valami eszméletlen.

A térfigyelő kamerák felvételei azt mutatják, hogy egy kamionsofőr rossz irányból hajt fel az autópályára az Egyesült Királyságban. Ez már önmagában botrányos, ám hősünk nem érte be ennyivel, ugyanis annak ellenére, hogy az úton nagy sebességgel közlekedtek az autósok, ő elkezdett megfordulni.

A felvételen látható mutatvány egy kamionnal azért nem egyszerű. Jól kivehető, hogy okos sofőrünk is csak azért tudta baleset nélkül megoldani, mert az egyik lehajtani szándékozó autós villantással jelezte neki, hogy beengedi.(és talán mert az ottani autósoknak éberek voltak az őrangyalaik)

A sofőr hat hónapos börtönbüntetést kapott a csodás mutatványáért cserébe, és 15 hónapig eltiltották a vezetéstől. Személyes véleményünk, hogy az, aki hivatásosként egy ekkora járművel képes vot ezt meglépni, annak soha többet nem szabadna még rolert sem vezetnie…


 

A alábbi felvétel külföldi, de sajnos nem kell messzire mennünk a hasonló felvételekért sem, hiszen épp ma mutattunk nektek egy autóst, aki hasonlót követett el. Ő az M52-es felhajtóján kezdett forgolódni…

VIDEÓ: Elképesztő – Az M51-es felhajtójánál tolat és forgolódik az irányt tévesztett autós

Forrás: Guardian News


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés