Velünk tartasz?VIDEÓ: Elnézést kért a cég, akinek sofőrje hosszan előzött a szembe sávban és közben leszorított egy autóst is az útról

VIDEÓ: Elnézést kért a cég, akinek sofőrje hosszan előzött a szembe sávban és közben leszorított egy autóst is az útról

2020-12-10 Facebook
hirdetés

Szokatlanul agresszíven és felelőtlenül viselkedett egy kamion sofőrje egy franciaországi úton, melyet videón is rögzített egy másik közlekedő.

A kamion sofőrje egy másik kamion előzésébe kezd, de nem sikerül az előzést végrehajtani időben, így lassítás és visszasorolás helyett folytatja útját a szembe sávban is,. A száguldó szerelvény sofőrjének láthatóan esze ágában sem volt lassítani, helyette a gázba taposott, hogy mindenképp úgy fejezhesse be a megkezdett manővert, hogy az előzött jármű elé kerül. A nagyjából 50 másodperces jelenet alatt a kamionos végig a szembe sávban haladt.

A sofőr akkor sem zavartatta magát, amikor vele szembe már érkezett egy szabályosan haladó autós is, aki kénytelen volt lehajtani az útról, hogy az ütközést elkerülje.

A teherautós ekkor is csak enyhén lassított és kicsit félrekormányozta a monstrumot, de gond nélkül folytatta az útját, nem is törődve azzal, hogy egy autóst leszorított az útról, sőt azután még másik kettővel is kis híján ütközött.

A felvétel gyorsan bejárta a médiát, és hamar eljutott a kamiont üzemeltető céghez is, akik természetesen azonnal elnézést kértek a sofőr viselkedése miatt.

Az 55 éves felelőtlen férfi munkaadója elmondta, hogy a sofőr nem tegnap kezdte a szakmát, ennek nyomán érthetetlen, hogy, miért veszélyeztette a többi autóst.

hirdetés

 

Forrás: hvg.hu / Videó: Info-radar Loiret


MEGOSZTOM:

Érdekelhet2020-12-25 Facebook

A Jakupcsek Plusz vendége: Csősz Krisztián. “Úton van a magyar, de sokat takar a kanyar?!”

Meghívást kaptunk a Jakupcsek Gabriella által fémjelzett Jakupcsek Plusz-ba, ahol a közlekedésben...

Nézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: