Hirdetés

Dashcam
VIDEÓ: Elképesztő káoszt rögzítettek hazai autópályákon a Magyar Közút kamerái
VIDEÓ: Elképesztő káoszt rögzítettek hazai autópályákon a Magyar Közút kamerái
Hirdetés

Augusztus 22-én, vasárnap az M1-es és az M3-as autópályán is történtek balesetek, amelyek miatt több kilométeres torlódások alakultak ki.

Ekkor rögzítették kamerák, ahogyan egyszerre több tucatnyian gondolják jó ötletnek mindkét helyszínen, hogy a nem kívánatos torlódást elkerülve inkább megfordulnak vagy visszatolatnak, számtalan további balesetveszélyes helyzetet teremtve ezzel. – írta meg a Magyar Közút.

„Az előttünk álló utolsó nyári hétvégén is várhatóan nagy lesz a hazai és a nemzetközi forgalom is a gyorsforgalmi utakon, így sajnos könnyen előfordulhat, hogy torlódással is járó balesetek lassítják majd a közlekedőket. Ezért arra kérjük a közlekedőket, hogy soha, semmilyen körülmények között ne kövessék a videón látottakat, hiszen azzal nemcsak szabályt sértenek, hanem balesetveszélyes helyzeteket teremtenek és megnehezítik a baleseti mentésben résztvevők munkáját is.

Hétvégén még indulás előtt és egy esetleges torlódás közben is, meggondolatlan akciók helyett érdemes az aktuális forgalmi helyzetről a www.utinform.hu weboldalunkon tájékozódni, figyelni az autópályák felett kihelyezett digitális változtatható jelzésképű tábláinkat, hiszen egy-egy baleset vagy munkavégzés esetén ezeken a táblákon is folyamatosan frissülő közlekedési információk láthatók, melyek segítenek a további útvonal megtervezésében.”

– tették hozzá

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés