VIDEÓ: Elképesztő káoszt rögzítettek hazai autópályákon a Magyar Közút kamerái

VIDEÓ: Elképesztő káoszt rögzítettek hazai autópályákon a Magyar Közút kamerái

2021-08-26 Facebook
Hirdetés

Augusztus 22-én, vasárnap az M1-es és az M3-as autópályán is történtek balesetek, amelyek miatt több kilométeres torlódások alakultak ki.

Ekkor rögzítették kamerák, ahogyan egyszerre több tucatnyian gondolják jó ötletnek mindkét helyszínen, hogy a nem kívánatos torlódást elkerülve inkább megfordulnak vagy visszatolatnak, számtalan további balesetveszélyes helyzetet teremtve ezzel. – írta meg a Magyar Közút.

“Az előttünk álló utolsó nyári hétvégén is várhatóan nagy lesz a hazai és a nemzetközi forgalom is a gyorsforgalmi utakon, így sajnos könnyen előfordulhat, hogy torlódással is járó balesetek lassítják majd a közlekedőket. Ezért arra kérjük a közlekedőket, hogy soha, semmilyen körülmények között ne kövessék a videón látottakat, hiszen azzal nemcsak szabályt sértenek, hanem balesetveszélyes helyzeteket teremtenek és megnehezítik a baleseti mentésben résztvevők munkáját is.

Hétvégén még indulás előtt és egy esetleges torlódás közben is, meggondolatlan akciók helyett érdemes az aktuális forgalmi helyzetről a www.utinform.hu weboldalunkon tájékozódni, figyelni az autópályák felett kihelyezett digitális változtatható jelzésképű tábláinkat, hiszen egy-egy baleset vagy munkavégzés esetén ezeken a táblákon is folyamatosan frissülő közlekedési információk láthatók, melyek segítenek a további útvonal megtervezésében.”

– tették hozzá

Hirdetés

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatóink

hirdetés


hirdetés