Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Elképesztő baleset – Elszabadult teherautó kereke repítette levegőbe a szerencsétlen autóst
VIDEÓ: Elképesztő baleset – Elszabadult teherautó kereke repítette levegőbe a szerencsétlen autóst
Hirdetés

Nem mindennapi jelenetet vett videóra egy hölgy az egyik Indiana állambeli országúton.

A videón, melyet készítője MzDeanna Smith a Facebookra töltött fel, azt láthatjuk, ahogy egy teherautóról elszabadult kerék gurul az országúton. Az eredeti felvételen látható, hogy a videó készítőjének autóját még éppen elkerülte az elszabadult abroncs, ám a következő autós nem volt ilyen szerencsés, neki lényegében esélye sem volt a baleset elkerülésére.

A kék SUV rendkívül szerencsétlen szögben találkozott a kerékkel. Az ugyanis a levegőbe repítette az autót, ami ott megpördült majd a földet érve még megfordult párszor a tengelye körül míg végül ismét a kerekein állt meg.

Az eset után a SUV sofőrje, egy hölgy szinte sértetlenül, csupán enyhe nyaki fájdalomra panaszkodva szállt ki a járműből. A videó hamar terjedni kezdett az interneten és rengeteg komment érkezett a feltöltőhöz, ami arról szólt, hogy bíznak abban, hogy a sofőr valóban jól van és később sem jelentkeztek komplikációk.

Hirdetés


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.

A hír hamar eljutott a pórul járt sofőrhöz is, aki a feltöltött videó alatt kommentben megerősítette, hogy azóta is jól van és megköszönte a videó készítőjének, hogy a baleset után megállt segítséget nyújtani.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés