hirdetés

Velünk tartasz?
VIDEÓ: Életet mentett a sors és a sebességhatár betartása

VIDEÓ: Életet mentett a sors és a sebességhatár betartása

2021-07-06 Facebook

Időpontfoglalás klíma javításra, töltésre:
+36 30 508 4617
hirdetés

Még június végén kaptuk a felvételt egy olvasónktól. Egészen idáig gondolkodtunk rajta, hogy publikáljuk-e, de végül úgy döntöttünk, hogy megtesszük, hiszen több szempontból is hihetetlenül tanulságos a meghökkentő fedélzeti kamerás felvétel.

A jelenet a 18. kerületi Baross utcában zajlik le.

Olvasónk 2021.06.24-én, 16 óra előtt néhány perccel haladt a Baross utcán, az Üllői út irányába, amikor az egyik, út szélén parkoló autó mögül – takarásból, teljesen váratlanul – a járdáról eléhajtott egy bicikliző kisgyerek.

Sokminden megmentette aznap őt egy balesettől, ami megváltoztathatta volna, vagy sajnos akár véget vethetett volna az életének, ami még szinte el sem kezdődött.

Egyetlen másodperc, vagy talán még annyi sem kellett hozzá, hogy eldőljön, bekövetkezik, vagy sem a tragédia.

Nem lenne egyik fő célkitűzésünk a baleset-megelőzés, ha ezt a cikket nem erre hegyeznénk ki:

A kamerás autó sofőrje GPS szerint, mintaszerűen tartotta be –  talán ösztönösen, fentről vezérelve – az ötvenes sebességkorlátozást.

A felvételt látva bizonyára el tudjátok képzelni, hogy mennyire hálás volt önmagának és a sorsnak a kamerás autót vezető olvasónk. Szívből reméljük, hogy ha a nézőink/olvasóink közül csak egyvalaki jobban betartja a videót látva a sebességkorlátozásokat, akkor már megérte ezt az esetet megmutatunk nektek. Ne a rendőr, hanem magad és mások miatt tartsd be a KRESZ-t.

hirdetés

Sokan olvassákPartnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK