Velünk tartasz?Videó – Elegem van a BMW-sekből – Üvöltötte a Fordos és közben ököllel ütlegelte a sofőrt

Videó – Elegem van a BMW-sekből – Üvöltötte a Fordos és közben ököllel ütlegelte a sofőrt

2019-07-16 Facebook

Időpontfoglalás gumicserére: +36 30 508 4617
hirdetés

Megállásra kényszerített egy BMW-t egy Ford vezetője a szombathelyi Muskátli utcában, majd a lehúzott ablakon keresztül ütni kezdte a sofőrt, miközben szidalmazta –  A történtekről a sértett, egy BMW vezetője beszélt a 112press.hu -nak

Mint írják:

Bűnügyi helyszínelők dolgoztak hétfőn a szombathelyi Muskátli utcában, az úgynevezett oladi elkerülőn, miután a mentők kórházba szállítottak egy vérző szájú férfit.

Olad felé haladtam, amikor kikanyarodott elém egy autó és kb. 30 kilométeres sebességgel haladt a 70-es szakaszon. Kitettem az irányjelzőmet, jelezve az előzési szándékomat és amikor a szemből érkező Ford elhaladt megelőztem az autót.

A tükörből láttam, hogy a Ford megfordul és a nyomomba eredt – mondta a BMW-t vezető fiatalember. – A Ford is megelőzte az általam megelőzött autót, majd mögöttem haladva villogtatott, dudált és engem is megelőzött.

A BMW vezetője nem tudta mire vélni a dolgot. A Ford végül a Dolgozók útjának körforgalma előtt, a Szombathely tábla után befékezett a BMW előtt, kitette az elakadásjelzőjét és megállásra kényszerítette a másik autót. A sofőr a szemből érkezők miatt nem tudta kikerülni az autót és már mögötte is álltak.

A Ford vezetője kiszállt és odasietett hozzám. Lehúztam az ablakot, hogy elmondhassa mit akar, de azonnal ököllel ütni kezdett.

hirdetés

Hat-nyolc alkalommal ütött be az ablakon, közben azt üvöltötte, hogy “Elegem van a köcs..g BMW-sekből!”.

Próbáltam kiszállni, de berúgta az ajtót, meg a kocsi tetejét is ütötte.

hirdetés

Az egészet sokan látták, de inkább elhajtottak, egy férfi jött oda, hogy csillapítsa az őrjöngőt, neki ezúton is köszönöm.


A Ford vezetője azt is üvöltötte, hogy a BMW vezetője majdnem megölte őt és ezért vesz elégtételt rajta. Közben a BMW vezetője állítja: semmilyen balesetveszélyes dolgot nem csinált, csak jelezte az előzési szándékát és a felezővonalra húzódott.

A Ford vezetőjének őrjöngése aztán később nevetéssé változott, amikor a BMW vezetője vérző szájjal mondta, hogy feljelentést tesz.

A rendőrség nyomoz az ügyben. A sértettet pedig a mentők vitték el. Meglazult több foga, bevérzett a fogínye, több helyen felrepedt a szája és az arcán kívül a vállán is zúzódásos sérüléseket szenvedett. 

Forrás és a videóriport készítője: 112press.hu
MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: