Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Drón segítségével, ismét a levegőből vadásztak a szabályszegőkre
VIDEÓ: Drón segítségével, ismét a levegőből vadásztak a szabályszegőkre
Hirdetés

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a 2022. október 12-én célzott ellenőrzést hajtottak végre a közlekedésbiztonság javításának érdekében Az akció célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, és a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása volt.

Az akció során az egyenruhások Zalaegerszegen, a Belső Elkerülő utca és a Malom utca kereszteződésében kiemelten az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasításának betartását, valamint egyéb közúti közlekedési szabályok betartását ellenőrizték pilóta nélküli állami légijármű segítségével.

A rendőrök 10 járművezetővel szemben intézkedtek, akik közül 6 személlyel szemben helyszíni bírságot szabtak ki összesen 35 ezer forint összegben, 4 esetben pedig figyelmeztetést alkalmaztak.

Hirdetés

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat, egymásra odafigyelve közlekedjenek, saját maguk és a többi közlekedő biztonságának megőrzése érdekében! A közlekedők hasonló ellenőrzésekre az elkövetkezendő időszakban is számíthatnak.

Forrás: police.hu

 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x