Hírek
VIDEÓ: Csúnyán benézte a kanyart az ittas sofőr – Két járdaszigetre is felhajtott, ahol kidöntött egy közlekedési táblát is
VIDEÓ: Csúnyán benézte a kanyart az ittas sofőr – Két járdaszigetre is felhajtott, ahol kidöntött egy közlekedési táblát is
Hirdetés

A lakásához közel volt a kocsma, de ő mégis inkább autóval indult haza egy átitalozott este után. Szerencse, hogy másban nem tett kárt.

A Fonyódi Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vádlott erősen ittas állapotban vezetett személygépkocsit, amely során egy közlekedési táblát és saját kocsiját is megrongálta. A vád szerint a vádlott 2021 novemberében, az esti órákban egy balatonlellei büfében italozott, ahol nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztott el.

A súlyos fokban ittas férfi albérlete 800 méterre volt a kocsmától, de a gyaloglás helyett inkább a vezetést választotta.

A vádlott az út felénél tartott, azonban ittassága miatt nem tudott megfelelően koncentrálni és a következő kereszteződésnél két járdaszigetre is felhajtott, majd a kijelölt gyalogosátkelőhelyet jelző táblát kidöntve állt meg.

Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában felfüggesztett fogház büntetés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta a férfival szemben.

Hirdetés

 

Forrás: ugyeszseg.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés