Hírek
VIDEÓ: Csomagtartón keresztül kellett kimenteni az orosz nőt. Beszakadt az aszfalt az autója alatt
VIDEÓ: Csomagtartón keresztül kellett kimenteni az orosz nőt. Beszakadt az aszfalt az autója alatt
Hirdetés

Az 59 éves nő alatt január 11-én, csütörtökön reggel az oroszországi Azovban, a Szevasztopolszkaja utcán a kocsi alatt megbukott a talaj, és az autó a sofőrrel együtt beszakadt. Csak a hátsó kerekek és a csomagtartó maradt az aszfalt tetején. – szúrta ki az Index.

Dudálásra lettek figyelmesek a közeli házak lakói. Hívták a mentőket, akik néhány perc múlva a helyszínre siettek.

„A lyuk körülbelül három méter mély volt. Egy méteren belül pedig szintén üreg volt. Az autótól körülbelül ugyanilyen távolságban egy repedés jelent meg a felszínen, de senki sem figyelt fel rá, mert a talaj stabilnak tűnt. A nőt gyorsan ki kellett húzni. Körülbelül öt percig tartott minden” – mondta Denisz Szosin, az azovi polgári védelmi és rendkívüli helyzetek osztályának vezetője.

A csomagtartón keresztül nyílt út a mentéshez, amelyhez létrára volt szüksége a mentőknek. Ezt a gödör alján helyezték el, az egyik a legfelső fokon állt, egy másik kinyitotta az autó hátsó ajtaját, amennyire csak tudta, és segített a nőnek felmászni a csomagtartóba.

Az esetről készült videókat Anton Gerascsenko ukrán politikus, belügyi tanácsadó osztotta meg az X-en (korábban Twitter).

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés