Hirdetés

Gondolkodtató
VIDEÓ: Bringasávot mindenhova! – Nem rossz ötlet, de az nem fogja megvédeni az ilyen bicikliseket
VIDEÓ: Bringasávot mindenhova! – Nem rossz ötlet, de az nem fogja megvédeni az ilyen bicikliseket
Hirdetés

A napokban szinte minden attól hangos, hogy a városvezetés egyre több kerékpársávot szeretne kialakítani, hogy kétkerekűvel biztonságosabb lehessen a közlekedés.

Abban egyetértünk, hogy egy tisztább, zöldebb és főként biztonságosabb városban jobb lenne élni, azonban szerintünk a megálmodott biciklisávok önmagukban nem fognak kerékpáros életeket menteni, ha a rajtuk közlekedők állat módjára használják azokat.

Szabálytalan autósból rengeteg van, ám sajnos egyre több a szabálytalan bringás is, aki magasról tesz a KRESZ szabályaira, ezzel veszélyeztetve magát és a többi közlekedőt is.


KAPCSOLÓDÓ:


Az új és biztonságos kerékpársávok/kerékpárutak pedig minden bizonnyal egyre több amatőr kétkereküzőt fognak az utakra vonzani, ezzel a balesetek száma nemhogy csökkenni fog, de talán még nőni is (a dugókról most ne is beszéljünk).

A probléma persze nem azokkal a biciklisekkel van, akiknek kisujjukban van a KRESZ és be is tartják azt.

Sokkal inkább a videón szereplőhöz hasonlókkal, akik nem elég, hogy szabálytalanok, de még meg is vannak győződve arról, hogy nem azok

Hirdetés

 

Erőteljes fékezésnek és a dudálásomnak köszönhetően reagált az ön és közveszélyes biciklis is ezért elkerültük a közelebbről való megismerkedést. Ja természetesen a mögöttem érkező Golfos fékcsikorgás mellett meg tudott állni és nem jött belém. Természetesen a bicós nő még engem szidalmazott és üvöltött „- tette hozzá olvasónk.


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés