VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Videó – Beragad a gáz a Barbie-autón, ezért visszahívják


SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Konkrétan azért döntöttek a visszahívás mellett, mert az elektromos hajtású Barbie Dream Camperek 17 esetben bokrosodtak meg, gyerekeket és szülőket ijesztve meg ezzel.

Az egyterű-formájú játékautó persze nem gyors, lényegében gyalogtempóban lehet vele közlekedni, de ha nem áll meg, amikor a gyerek leveszi a lábát a pedálról, az így is komoly veszélyforrás lehet – írja a totalcar.hu

A visszahívás kapcsán azt kéri a Fischer-Price a szülőktől, hogy amíg el nem juttatják a játékautót a szakszervizbe, addig ne engedjék játszani vele a gyerekeket. A szakszervizek a teljes pedál és az alatta levő kapcsoló-ház cseréjével orvosolják a hibát.

A Dream Camper egyszerű szerzetnek tűnik: a 3-7 éves korig ajánlott játékautó nagyjából 59 kilogrammot nyom, a végsebessége 8 km/h, és ketten férnek el benne.

A tervezéskor nyilván fontosabb szempont volt a játéklehetőségek megteremtése, így például van az autó hátuljában egy komplett babakonyha, a GPS utasításait pedig maga Barbie mondja be, legalábbis a gyártó szerint.

A visszahívás egyébként szülőként valószínűleg nem is kis bosszúság: a készletben árult kisautó szállítása személyautóval nem is feltétlen megoldható anélkül, hogy ne legyen szükség a szétszedésére.

Forrás: Totalcar.hu
MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Tetszik oldalunk?

ÉrdekelhetCégeknek

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek