VILÁGGÁ KÜRTÖLNÉD?
Küldd be nekünk itt:
videó, fotó, bármi...

Videó – Beragad a gáz a Barbie-autón, ezért visszahívják


SOS Mobilgumis
SOS Autóklíma töltés
hirdetés

Konkrétan azért döntöttek a visszahívás mellett, mert az elektromos hajtású Barbie Dream Camperek 17 esetben bokrosodtak meg, gyerekeket és szülőket ijesztve meg ezzel.

Az egyterű-formájú játékautó persze nem gyors, lényegében gyalogtempóban lehet vele közlekedni, de ha nem áll meg, amikor a gyerek leveszi a lábát a pedálról, az így is komoly veszélyforrás lehet – írja a totalcar.hu

A visszahívás kapcsán azt kéri a Fischer-Price a szülőktől, hogy amíg el nem juttatják a játékautót a szakszervizbe, addig ne engedjék játszani vele a gyerekeket. A szakszervizek a teljes pedál és az alatta levő kapcsoló-ház cseréjével orvosolják a hibát.

A Dream Camper egyszerű szerzetnek tűnik: a 3-7 éves korig ajánlott játékautó nagyjából 59 kilogrammot nyom, a végsebessége 8 km/h, és ketten férnek el benne.

A tervezéskor nyilván fontosabb szempont volt a játéklehetőségek megteremtése, így például van az autó hátuljában egy komplett babakonyha, a GPS utasításait pedig maga Barbie mondja be, legalábbis a gyártó szerint.

A visszahívás egyébként szülőként valószínűleg nem is kis bosszúság: a készletben árult kisautó szállítása személyautóval nem is feltétlen megoldható anélkül, hogy ne legyen szükség a szétszedésére.

Forrás: Totalcar.hu
MEGOSZTOM:

CÉGEK FIGYELEM!
Elindítottuk a heti,
cikk-közi banner lehetőséget!
...Kérj ajánlatot itt...

Tetszik oldalunk?

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Hirdess nálunk

TURBÓZD FEL VELÜNK CÉGED KOMPLETT KAMPÁNNYAL

Banner PR cikk Termék, szolgáltatás bemutatás (Élő, vagy vágott videó)

Kérj egy ajánlatot ide kattintva!

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek