Hirdetés

Dashcam
VIDEÓ: Belső sáv bérlet, fékezés, dudálás, majd extrém büntetőfékezések
VIDEÓ: Belső sáv bérlet, fékezés, dudálás, majd extrém büntetőfékezések
Hirdetés

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette az alább látható képsorokat.

Már amikor megkaptuk a felvételt akkor jeleztük neki, hogy vélhetőleg a hosszú dudálás nem váltott ki rokonszenves érzelmeket az előtte haladó sofőrből, de a válaszában azt írta, hogy

Miután az első fékezést nem előzte meg dudálás, szerintem nem nagyon nevezhető provokációnak, de az emberek még a késelővel szemben is jó páran a rendőrnőt hibáztatták. Ez engem nem zavar. Az utasaim kérnék, hogy amennyiben lehet az ő beszédjüket próbáljuk kiszedni… 

– válaszolta. Megtettük, ezért hallhatjátok szakaszosan az audio sávot.

Az M7 es autópálya bevezető szakaszán történt velem a konfliktus. Egy autós sérelmezte, hogy dudálok rá, amiért szándékosan nem ment le a baloldali sávról. Majd miután megelőztem és vissza álltam élé, jópár kilométeren át üldözve, fenyegetőzve kétszer állóra fékezve, keresztbefordulva bevágott elém.

Első sorban nem azért dudáltam, mert nem tartott jobbra, hanem mert amikor mögé értem, még rá is fékezett. Ezt követően dudáltam. ” – tette hozzá.

Az esetet megosztjuk, mert azt gondoljuk, hogy több szempontból tanulságos. Lehetőleg ne próbáljátok megnevelni a „belsősáv-kényszeres” autósokat, mert pszichológiai állapottól függően, ezt akár olyan szinten sérelmezhetik, hogy a videón látható cselekmény(eke)t követik el.

Hirdetés


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés