Hirdetés

Gondolkodtató
VIDEÓ: Azt állítja, hogy egy rollerestől ijedt meg a Margit hídon és ezért zuhant a Dunába egy nő
VIDEÓ: Azt állítja, hogy egy rollerestől ijedt meg a Margit hídon és ezért zuhant a Dunába egy nő
Hirdetés

Sokkos állapotban kiabált segítségért egy nő, aki a Dunába zuhant a Margit hídról, elragadta a sodrás, kétségbeesetten kapálózott.

A 26 éves nő a híd közepén, a korlátnak dőlve nézelődött, amikor szerinte egy rolleres elszáguldott mögötte, ettől megijedt, elveszítette az egyensúlyát és a vízbe zuhant.

Végül sikerült a középső hídpillérhez úsznia, ahol lábra tudott állni, majd a vízirendőrök a partra vitték.

A BRFK posztja:

Óriási szerencséje volt annak a 26 éves nőnek, akit vízirendészeink mentettek ki a Dunából szeptember 12-én éjfélkor a Margit híd hídpillérjénél. Kollégáink a pillértől fél méterre találták meg vízben ácsorgó nőt, akinek az erős sodrás miatt esélye sem volt, hogy egyedül a partra jusson.

– Amikor odaértünk a hídhoz, kb. derékig érő vízben találtuk meg a nőt, aki segítségért kiáltott. Szerencséje volt, mert a hídpillérnél bár derékig érő vízben, de biztos talajon tudott állni a kövezésen, azonban pár méterre már elsüllyedt volna a mély vízben. Kollégámmal sikerült partot tűznünk a hajóval a kövezés szélén, majd a sérült nőt beemeltük a hajóba. – mondta az intézkedésről Szilágyi Szilárd r. főtörzsőrmester.

A rendőrök az átfázott nőt melegítő fóliába és plédbe takarták, majd mentőt hívtak hozzá. A nő bár azt állította a rendőröknek, hogy híd korlátján áthajolt nézelődni, majd amikor mögötte elhaladt egy rolleres, ő megijedt, átbillent, és lezuhant a vízbe, a vízbeesés körülményeit még vizsgálják a rendőrök.

Az esést követően a hídpillérnél már lábra tudott állni, azonban a vízből nem tudott kijutni. A nő az esés következtében az arcán és a karjain sérült meg, őt a mentők kórházba vitték.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés