Hírek
VIDEÓ: Azonosították a rendőrök a kamu igazolványt mutogató M0-son büntető audist
VIDEÓ: Azonosították a rendőrök a kamu igazolványt mutogató M0-son büntető audist
Hirdetés

Először nem tulajdonított jelentőséget a szerinte mindennapos szituációnak, később szánta-bánta a közúti veszélyeztetést a sofőr.
A napokban tettünk közzé egy felvételt, melyen egy fehér Audi R8-ban ülő autós próbált leszorítani az útról egy másik autóst, közben pedig valami kamu igazolványt lobogtatott.


KAPCSOLÓDÓ:

VIDEÓ: Büntetett az R8-cal és valami igazolványt lobogtatva próbálta megállásra kényszeríteni olvasónkat az M0-son – Bp-i Autósok Közössége


A sofőrt a rendőrség a felvételek alapján beazonosította.

Mint a rendőrség honlapján írják:

A gyanú és egy fedélzeti kamera tanúsága szerint egy Audi vezetője 2020. május 27-én kora reggel az M0 autóúton közlekedve indokolatlan fékezésre és irányváltoztatásra kényszerített egy vele azonos irányba közlekedő járművet. A sportkocsi sofőrjét a rendőrök a bűncselekmény tudomásukra jutását követően rövid idő alatt azonosították, a 43 éves B. Zoltán kihallgatásán azt mondta, a másik járművet lassúsága miatt jobbról megelőzte, mire annak vezetője dudálással és villogással adott hangot nemtetszésének.

Ezt ő nem hagyta válasz nélkül, belassított, kihúzódott és mivel a mutogatás nem maradt abba, az esetleges problémát B. Zoltán megállást követően személyesen akarta tisztázni.

Hirdetés

Ezért akart visszasorolni a jármű elé, miközben egy játék-igazolványt lengetett ki az ablakon, a manőver közben nem sokon múlt összeütközésük. Végül a verbális csata elmaradt, mindketten folytatták útjukat.

Előállításakor B. Zoltán ugyan emlékezett a történtekre, ám nem tulajdonított nagy jelentőséget neki, hisz szerinte ez egy mindennapos szituáció volt.

Kihallgatásakor elismerte tettét és sajnálkozását fejezte ki, ugyanakkor hozzátette, a másik sofőr provokálta.

Zoltán ellen a további eljárást közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a Dunakeszi Rendőrkapitányság.

Forrás: police.hu


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés