Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: Az még hagyján, hogy ez a furgonos megfordult az autópálya felhajtón és szembement a forgalommal, de mi a fenét művelt utána?
VIDEÓ: Az még hagyján, hogy ez a furgonos megfordult az autópálya felhajtón és szembement a forgalommal, de mi a fenét művelt utána?
Hirdetés

Nem mindennapi felvételt hozott nyilvánosságra a Szlovák rendőrség. A D4-es autópálya egyik felhajtójánál rögzítette a térfigyelő kamera, ahogy egy kisbuszos úgy döntött, hogy megfordul – olvasható a Baleset-megelőzés oldalán. Ami ezután következett az pedig teljesen érthetetlen.

A sofőrnek segítője is akadt, ugyanis narancssárga láthatósági mellényt viselő utasa gyorsan kipattant a kisbuszból, egy forgalomirányító tárcsával a kezében kibaktatott az útra és megállította a forgalmat, míg társa megfordult az utánfutós furgonnal.

Ezután a furgonos, teljes nyugalommal elindult a forgalommal szemben, de ha azt hiszed ennyi, hát nagyot tévedsz, a cselekmény még csak ezután kezd igazán furcsa lenni.

A sofőr ugyanis bemegy a két sáv közötti forgalomtól terelőtáblákkal is elzárt munkaterületre, ahol ismét úgy dönt, hogy megfordul. Ebben utasa a jól megszokott módon segít, rövid időre megállítja a forgalmat, míg a furgonos újra sikeresen megfordul.

A sztori még itt sem ér véget, de tovább már nem is meséljük, mert ezt tényleg látni kell.

Hirdetés

Forrás: Baleset-megelőzés


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés