Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Az M7-es autópályán bóklászott egy férfi, mert lekéste a buszt
VIDEÓ: Az M7-es autópályán bóklászott egy férfi, mert lekéste a buszt
Hirdetés

Szombat reggel az M7-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon több jármű is ütközött. A Magyar Közút diszpécserei a forgalomfigyelő kamerán a helyszínen zajló eseményeket követték, amikor észrevették, hogy a szemközti pihenőhelyről egy férfi menetiránnyal szemben elkezd felsétálni a pályára. Végül a leállósávig ment, de ott a kihajtó ágon is össze-vissza mászkált, sokszor éppen, hogy csak ki tudták kerülni a járművek. Diszpécserek azonnal értesítették a hatóságokat és az útellenőr a baleseti helyszínről azonnal elindult a pihenőhöz.

A felvételeken is látszik, hogy a benzinkút és a pálya között is még oda-vissza bóklászott, végül az útellenőr „kapcsolta le”. Az idős férfi úgy tudni, hogy egy buszról maradt le, ezután kezdett a pályán bóklászni.

A felvételek kapcsán elmondható, hogy ezért is kell figyelni még egy lehajtó ágon közlekedve is az autósoknak. Illetve ha bármilyen segítségre szorulnánk, kérjünk segítséget – akár egy SOS telefonon keresztül -, de semmiképpen se menjünk fel gyalogosan egyetlen gyorsforgalmi útra se, várakozzunk biztonságos helyen.

Hirdetés

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

Forrás: Magyar Közút

Megjelenési lehetőség YouTube videókban

Minket követhetsz 😉

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája