Hírek
Videó – Az ilyen embert érdemes lenne nyálminta alapján megkeresni és kérdőre vonni
Videó – Az ilyen embert érdemes lenne nyálminta alapján megkeresni és kérdőre vonni
Hirdetés

Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyesek azonban még ilyenkor sem képesek erőt venni magukon és kulturáltan viselkedni. Ott tartunk, hogy néhány autósnak sebváltó helyett bunkósbot illene a kezébe maximum.

A héten egy érdekes szituációnak voltam szereplője Budapesten az Etele úton. A videón látható dobozos autó jobbról előzte a megszűnő sávban a belső sávban haladókat (a megengedett sebességet szerintem túllépve). Mögöttem kb. 2 autónyi hely volt, de mégsem oda sorolt be, hanem próbált még előrébb pofátlankodni…

Miután fékeztem és beengedtem, dudaszóval jeleztem nem tetszésemet a végrehajtott manővert illetően, ezután az következett ami a videón látható.” – írta olvasónk, aki a felvételt készítette.

Hirdetés

Itt tart az autós kultúra 2020-hoz közeledve?

Értjük mi, hogy nagy a stressz, döcögünk a dugóban, csesztet a főnök, beszól az anyós, késik az év végi prémium, de emberek próbáljunk már meg nem állatok módjára viselkedni. Lassan 2020-at írunk, az őskor már elég rég volt.

Igaz ez főként azokra az esetekre, ahol a pofátlankodó, szabálytalan autós van felháborodva egy-egy szituációban, ahogy jelen esetben is.

Arra az apróságra már ne is térjünk ki, hogy az „úriember” miután visszaült az autóba kétszer is tolatni kezdett. Itt vagy rettentően béna volt, vagy szándékosan veszélyeztette a mögötte haladót.

Összegezzük a látottakat, hátha eljut a delikvenshez:

  • Besorolsz a furgonnal erőszakosan (Ha szigorúan nézzük a KRESZ szerint szabálytalanul)
  • Ezután még te vagy felháborodva, kiszállsz az autóbol és köpködsz
  • Közben feltartod autós társaidat
  • Majd visszaszálsz és bénázol vagy szándékosan veszélyeztetsz


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés