Dashcam
VIDEÓ: Az egyik konkrétan nekifutott a haladó autónak, a másik pedig a mobilját nyomkodva lepődött meg
VIDEÓ: Az egyik konkrétan nekifutott a haladó autónak, a másik pedig a mobilját nyomkodva lepődött meg
Hirdetés

Olvasóink fedélzeti kamerái rögzítették az alábbi képsorokat.

Az első esetnél a Ferenciek terén járunk, ahol a lámpa miatt állt a forgalom, majd zöldre váltott és elindult a sor. Ekkor indult meg – futva . keresztbe egy gyalogos, aki a felezőig ért el, majd nekiszaladt egy szabályosan haladó fehér autónak, ami miatt sajnos el is esett.

„Emberünk úgy átfut a négysávos úton, hogy nem néz jobbra. A videón nem látszik, de utána egyből felállt, bár elégge meg volt zavarodva.

– írta meg olvasónk.

A második szituáció már Csepelen, a Weiss Manfréd úton történt, ahol döbbenten tapasztalta egy telefonjába meredő gyalogos, hogy ez a gyalogátkelő bizony lámpás. Szerencsésre itt nem történt komolyabb baj. Reméljük felismerte a gyalogos a hibát és nem neki áll feljebb.

„A buszt elhagyva láttam, hogy a Ford megáll, de a lámpa zöld, így csak a fék fölé tettem a lábam. Pár pillanattal később vettem csak eszre a gyalogost aki teljesen nyugodtan sétál át a piroson, a négy sávos úton. Itt azért megkérdőjelezhető a Ford sofőrjének engedékenysége is. Valami megmentő szerencse vele volt akkor, de nagyon nem tűnt úgy, mintha érdekelné, a telefonbeszélgetése fontosabbnak tűnt.”

– fűzte az esethez a felvételt beküldő olvasónk. Friss híreink itt.

Hirdetés


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés