Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Áthajtott a piroson és csúnya balesetet okozott Arnold Schwarzenegger
VIDEÓ: Áthajtott a piroson és csúnya balesetet okozott Arnold Schwarzenegger
Hirdetés

Arnold egy méretes GMC-vel hajtott át a piroson, majd összeütközött egy Priussal, aminek végül a motorháztetején állt meg. A balesetnek részese volt egy Porsche is, ami szintén csúnyán összetört.

Több autó összetört, egy ember pedig megsérült abban a balesetben, amit az elsődleges információk alapján Arnold Schwarzenegger okozott amerikai idő szerint péntek délután Los Angelesben,  – adta hírül a TMZ. Úgy tudni a baleset azért következett be, mert a sztár áthajtott egy piros lámpán. Ekkor ütközött a szabályosan haladó Priussal, aminek végül a motorháztetején állt meg Arnold böhöm nagy járműve.

Úgy tudni a Priust egy nő vezette, akit vérző fejjel szállították kórházba, de helyszíni tudósítások alapján nincs életveszélyben.

A színész nem sérült meg a balesetben. Bár úgy tűnik valóban áthajtott a piroson, egyelőre nem bírságolták meg, az első vizsgálatok pedig kizárták annak tényét, hogy bármelyik sofőr alkoholt vagy drogot fogyasztott volna.

A színész már a helyszínen jelezte, hogy nagyon aggódik a megsérült nőért és ahogy lehet személyesen szeretné meglátogatni a kórházban.

A szemtanúk szerint a baleset olyan rémisztően nézett ki, mintha egy akciófilm jelenete lett volna.

Hirdetés

 

 

Forrás: TMZ / Videó és borítókép: CGTN /

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája