Hirdetés

Dashcam
VIDEÓ: Amikor a 4. is megcsinálja, akkor azért elgondolkodsz, hogy ki a madár. Ne tedd!
VIDEÓ: Amikor a 4. is megcsinálja, akkor azért elgondolkodsz, hogy ki a madár. Ne tedd!
Hirdetés

Két videó, két budapesti helyszín, két olvasónk.

Nem igazán posztoltunk már jó ideje olyan felvételt, ahol „csak” egy-egy piros lámpát hagyott direkt(!) egy-egy…. na jó, több tucat közlekedőtárs figyelmen kívül.

Emellett a két felvétel mellett viszont nem tudtunk elmenni.

Ugyanis az első, az egész egyszerűen döbbenetes, a második pedig igazán elgondolkodtató. Egy KRESZ-ből frissen vizsgázott, tehát friss jogsis sofőr egész biztosan elgondolkodna – miközben a pirosnál áll – , hogy vajon színtévesztő lett-e, vagy csak szimplán mindenki meghülyült körülötte…

”  Az alábbi videót ma 05.17-én rögzítette a fedélzeti kamerám, a Margit-híd alatt, a rakpartra kanyarodva. A videón az látható, hogy állunk a Stop táblánál, az előttem lévő autó várja, hogy legyen egy szabad lyuk ahova be tud sorolni, erre balról – a szembe sávban – egy autó nagy sebességgel áthajt mellettünk, át a STOP táblán, fittyet hányva arra, ráadásul  jönnek szembe is. Fontos, hogy a videón látható időpont egy órával későbbi, mert nem állítottam át a fedélzeti kamera óróját. „


A második felvételhez pedig ezt fűzte olvasónk:

A Mexikói úton haladva az M3-as felé, a belső sávban megálltam az Erzsébet Királyné út sarkán. Itt a jobb oldali sávban külön lámpa jelzi a jobbra kanyarodás lehetőségét. A mögöttem jövő négy autó a jobb oldali kanyarodó sávot használva kikerült, majd a piros lámpa ellenére áthajtott a kereszteződésen, mindannyiunkat és a szabályosan kanyarodó keresztirányú forgalmat egyaránt teljesen megdöbbentve.

Ennek során egyébként a zebránál zöld lámpán átkelő gyalogosokat is veszélyeztették, szerencsére senki nem lépett le eléjük, így baleset nem történt.

Hirdetés


Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés