Hirdetés

Gondolkodtató
VIDEÓ: Akkora bikát szállított az anyósülésen Amerikában, hogy ki kellett vágni a kocsi tetejét
VIDEÓ: Akkora bikát szállított az anyósülésen Amerikában, hogy ki kellett vágni a kocsi tetejét
Hirdetés

Döbbenten igazoltattak a rendőrök szerda délelőtt egy sofőrt, aki a nebraskai Norfolkban egy átalakított autóban utazott együtt közel egytonnás bikájával.

Több bejelentés is érkezett a norfolki rendőrségre szerdán arról, hogy egy autós az anyósülésen szállítja szabálytalanul a szarvasmarháját – közölte a NBC News. – szúrta ki az Index.

Az egyenruhások arra gyanakodtak, hogy egy kisebb borjúról lehet szó, majd meglepve tapasztalták, hogy egy óriási bika van a kocsiban

Mint írták, a bika tulajdonosa, Lee Meyer a rendőröknek elmondta, hogy az 1996-os Ford Crown Victoriának megvágta a tetejét, hogy az állat elférjen benne. Emellett megerősítette az alvázát, a padlólemezt, a felfüggesztést és a futóműveket is. Erre azért volt szükség, mert a 9 éves bika már az egytonnás súlyt is túlléphette.

A férfi régóta viccelődött azzal, hogy egy nap együtt utazik majd kedvenc bikájával. Unokái kételkedtek abban, hogy ez megtörténhet, ezért a bika tulajdonosa még elszántabban állt neki az autója átalakításához.

Meyer szerint korábban még nem jelezték neki, hogy az átalakított jármű problémás lehet. A bika tulajdonosa végül egy figyelmeztetéssel megúszta az esetet.

Hirdetés

Northeast News Channel Nebraska


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés