VIDEÓ: Ahogy ez a buszos hasít azt még nézni is para

VIDEÓ: Ahogy ez a buszos hasít azt még nézni is para

2020-03-07 Facebook

Sebesség, dudálás, villogás, előzgetés. Nagyjából ezekkel a szavakkal lehetne a legjobban jellemezni a felvételen látható buszos száguldozást.

A felvétel szerencsére nem hazai és úgy tűnik, ott ahol készült, még talán el is fogadják az emberek, hogy ilyen hatalmas, utasokkal teli döggel a felvételen látható módon közlekedjenek. A busz sofőrje úgy száguldozik az úton, mintha autóversenyen lenne. Többször levillogja, ledudálja az előtte haladót és sokszor csak centiken múlik egy előzés sikeres befejezése.

A fura manőverezgetés láthatóan nem zavarja sem az utasokat sem a többi buszost, amolyan játéknak fogják fel (amennyire a videóból leszűrhető). Európai szemmel azért érdekes ezt látni valljuk be.

Még a hideg is kiráz, ha arra gondolunk, hogy valamelyik hazai távolsági busz sofőrje így száguldozna. Bár a videón látható sofőr nem vezet rosszul, azért mi továbbra is azt valljuk a gázt nyomni bárki tudja, megállni baleset nélkül egy vészhelyzetben, na az tudomány. Ekkora sebességnél, ilyen tömeggel nem vagyunk biztosak abban, hogy egy esetleges vészfékezéskor nem történik katasztrófa….


 

Forrás: Baleset-megelőzés


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés