Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: Agyafúrt módon lopott autókat egy férfi Esztergomban
VIDEÓ: Agyafúrt módon lopott autókat egy férfi Esztergomban
Hirdetés

A lopás bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki ugyanazon a napon két gépkocsit lopott el úgy, hogy azokat fuvarossal szállíttatta el.

Az elkövető 2021. március 16-án, 18 óra 20 perc és 19.00 óra között előbb az esztergomi Verseghy Ferenc utcában, majd egy parkolóban lévő személygépkocsi ablakait egy kalapáccsal kitörte, hogy azokat eltulajdonítsa – közölte az ugyeszseg.hu A vádirat szerint ezután a férfi megbízott egy fuvarozót azzal, hogy a két gépjárművet szállítsa el fémhulladék telephelyére.

Az elkövető mindkét gépjárműről azt állította a fuvarozónak, hogy azokat megvásárolta, azokkal jogszerűen rendelkezik, így a fuvaros a gépkocsikat a telephelyre elszállította.

Az egyik szürke színű, forgalomból kivont, 322.000,- Ft értékű személygépkocsi működőképes volt, a lopással okozott kárt az elkövető megtérítette úgy, hogy a sértettnek 336.985,-Ft-ot utalt át az eljárás során. A másik piros színű személygépkocsi is működőképes volt, a lopással okozott 109.000,- Ft kárt is megtérítette a sértettnek az elkövető.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a  férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munka büntetést és pénzbüntetést szabjon ki.

Hirdetés

 

Forrás: ugyeszseg.hu

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája