Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: A Volkswagen-csoport több ezer autója, köztük Porschek, Lamborghinik és Bentley-k égtek az Atlanti óceánon sodródó kigyulladt hajón
VIDEÓ: A Volkswagen-csoport több ezer autója, köztük Porschek, Lamborghinik és Bentley-k égtek az Atlanti óceánon sodródó kigyulladt hajón
Hirdetés

A Volkswagen-csoport autóit szállító Felicity Ace az Azori-szigetek közelében gyulladt ki, legénysége elhagyta a hajót.

A panamai zászló alatt hajózó Felicity Ace az Azori-szigetek közelében kapott lángra még szerda délelőtt, egyelőre ismeretlen okokból. A hajó 22 fős legénysége elhagyta a hajót, közülük senki sem sérült meg. A hatalmas hajó ezután irányíthatatlanul sodródott az óceánon.

A fedélzeten nagyjából 1100 darab Porsche is volt, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi lett a sorsuk – jelentette be amerikai idő szerint csütörtök este a Porsche Cars North America szóvivője.

A cég már elkezdte értesíteni az autóikra váró amerikai vásárlókat az esetről, de a legfontosabbnak természetesen azt tartják, hogy az eset során személyi sérülés nem történt.

A hírt a Volkswagen is megerősítette. Mint közölték, tudomásuk van az incidensről, együttműködnek a helyi hatóságokkal és a hajózási társasággal, hogy kivizsgálják az incidens okát.

A The Drive napilap szerint a hajón lévő Volkswagen és Porsche-ken kívül több száz Bentely, Audi és Lamborghini is megtalálható volt, melyek közül több limitált szériás gyártmány.

Hirdetés

A személyzet mentéséről a haditengerészet közzétett egy videót:

 

Forrás: RTL.hu

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája