Hirdetés
Hírek
VIDEÓ: A sofőr és az utas is kirepült egy balesetező autóból, mert nem voltak bekötve
VIDEÓ: A sofőr és az utas is kirepült egy balesetező autóból, mert nem voltak bekötve
Hirdetés

Feltehetőleg a megengedett sebesség felett haladt az a Peugeot, amely hétfőn kora reggel szenvedett balesetet Sárvár-Rábasömjén határában – adta hírül a 112press.

A személyautót Rábasömjén belterületén a jobb oldali padkára futott egy balra ívelő kanyarban, majd a sofőr hirtelen kormánymozdulattal próbált korrigálni, ám ekkor áttért a menetirány szerinti bal oldalra, kiütötte a helyéről a Sárvár-Rábasömjén településtáblát, majd betonáteresznek ütközött és többször is a levegőbe emelkedett.

Az autóból a sofőr és utasa is kirepült, mivel egyikük sem használta a biztonsági övet. A kerekekre állításkor derült ki, hogy az autó utascellája meglepően épen maradt, bekapcsolt övnél nagyobb sérülés nélkül megúszhatták volna a bent ülők -közölték.

A 112 press információi alapján az autóban egy nő és egy férfi utazott, a nő az első ütközési ponttól több mint 50 méterre feküdt a kukoricaföldön. A mentők a helyszínen stabilizálták az állapotát, majd sárvári tűzoltók segítségével vitték az életveszélyes állapotban lévő sérültet a mentőhöz. A férfi is kirepült az autóból, az ő állapota az elsődleges adatok alapján nyolc napon túl gyógyuló, súlyos.

A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a rábasömjéni baleset körülményeit. Mivel egyelőre nem tisztázott, hogy ki vezette a gépjárművet, ezért a rendőrség ezzel kapcsolatban is gyűjtött adatokat, rögzített nyomokat a helyszínen.

Elszomorító, hogy a helyszín mellett elhajtó autósok közül sokan csak a rendőrautókat látva kapcsolták be a biztonsági öveiket.

Hirdetés

 

Forrás: 112press

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája