Hirdetés

Hírek
VIDEÓ: A monori rendőrök elfogták a katalizátortolvajt
VIDEÓ: A monori rendőrök elfogták a katalizátortolvajt
Hirdetés

Egy 41 éves nő bejelentése alapján rendeltek el nyomozást 2022. február 8-án: az üllői vasútállomásnál parkoló gépkocsiból kivágták és ellopták a katalizátort.

A monori nyomozók egy hasonló jellegű bűncselekmények miatt korábban már látókörükbe került helyi férfire kezdtek dolgozni. Arra is rájöttek, hogy számlájára egyéb, a közelmúltban a környéken elkövetett, több százezer forint kárt okozó bűntettek (még egy katalizátorlopás, valamint egy gépkocsi feltörés) is róhatók. Gyanítják, hogy nem egyedül ténykedett, társainak azonosítására, felkutatására és elfogására mindent megtesznek.

A 30 éves H. Ferencért 2022. március 30-án hajnalban indultak meg, miután az akció minden részletét átbeszélték. Az elfogott férfit őrizetbe vették.

Kihallgatása rövidre sikeredett, mivel mindössze annyit közölt, hogy nem követte el a bűncselekményeket, ám érdemi vallomást nem tett.

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett 30 éves férfi ellen háromrendbeli lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Hirdetés

 

Forrás: police.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x