Hirdetés
Dashcam
VIDEÓ: A kitartó munkának mindig megvan a gyümölcse. Brilliáns parkolás a Délinél
VIDEÓ: A kitartó munkának mindig megvan a gyümölcse. Brilliáns parkolás a Délinél
Hirdetés

Egy csodálatos parkolási folyamatot rögzített olvasónk, amit egy piros Suzuki Wagon R + sofőrje mutatott be a Déli pályaudvarnál, még vasárnap délután.

Bele sem merünk gondolni, hogy mi történt volna, ha ennek a manővernek a gondolata nem a vasárnap délutáni gyér forgalmú utcában merül fel a sofőr fejében.

Sajnos vannak sofőrök, akik érthetetlen, hogy hogyan kaptak jogosítványt. Jó, oké, nyilván komoly zavaró körülmény lehetett az, hogy mögötte mentek volna már a dolgukra a várakozó autósok, de eléggé logikus és rutinból képzettebbek számára egyértelműen jó gondolat lett volna egy balra, farral történő parkolás kivitelezése.

Ebben a másik szituban sem a vezetési tudásáról híres sofőrt láthattunk, azzal a különbséggel, hogy ő még kárt is okozott.

Tisztában vagyunk vele, hogy senki sem tökéletes, de aki ilyen szinten nem érti még / már az autó működését és képtelen biztonsággal kezelni azt, annak legyen annyi önkritikája, hogy próbaórákat vesz, vagy esetleg egy üres parkolókban gyakorolja a parkolást, mert a megszerzett rutin esetén sokkal kevesebb stresszt jelente számára a vezetés.

Hirdetés


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája