Hirdetés

Gondolkodtató
VIDEÓ: A hátsó ülésről lőtte le a rendőr a lopott autóban menekülő fiatalt
VIDEÓ: A hátsó ülésről lőtte le a rendőr a lopott autóban menekülő fiatalt
Hirdetés

A fiatal a vezetőülésben aludt, amikor a rendőr bemászott, hogy letartóztassa. De a fiú felébredt, és a gázba taposott. – szúrta ki az rtl.hu

Az amerikai legfelsőbb ügyészség vizsgálatot indított egy 17 éves washingtoni fiatal halálának ügyében, akit egy rendőr lőtt agyon, miközben egy lopott autóval menekült – a rendőrrel a hátsó ülésen. Az eset már március 18-án történt, de a rendőrség csak most, szerdán hozta nyilvánosságra az esetről készült videókat.

A felvételeken látható, hogy több rendőr veszi körbe az autót, amely járó motorral állt egy út szélén helyi idő szerint reggel 9 órakor. A vezetőülésben a 17 éves Dalaneo Martin aludt. Miután az autóról kiderült, hogy lopott, a rendőrök megpróbálták elfogni a sofőrt úgy, hogy ne ébresszék fel.

Hirdetés

A felvételeken hallható, ahogy egy rendőr figyelmezteti kollégáit, hogy „ne menjenek be az autóba”, nehogy ott ragadjanak, és azt javasolja, hogy „ha elindul, hagyják el menni”. Ennek ellenére a rendőrök végül úgy próbálták elfogni a sofőrt, hogy bemásztak a járműbe, és megpróbálták lefogni, miközben az még mindig aludt.. Friss híreink itt.

A fiatal azonban felriadt, és rövid dulakodás után sebességbe rakta az autót, és menekülni kezdett. Egy rendőr kiesett az autóból, egy másik azonban a hátsó ülésen ragadt.

A rendőrség által nyilvánosságra hozott felvételen hallható, ahogy a rendőr arra kéri a sofőrt, hogy álljon meg, és hagyja el az autót. Ezután elővette fegyverét, ráfogta és közölte: „Állj! Állj, vagy lövök.”

Másodpercekkel később azonban nagyjából öt-hat lövést adott le a sofőrre hátulról. A sofőr teste ekkor elernyedt, az autó pedig egy háznak csapódott.

Hirdetés

Borítókép: FOX 5 Washington DC / YouTube Channel

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés