Velünk tartasz?VIDEÓ: A bamba. A szemetelő. És a billencses “halálosztó”

VIDEÓ: A bamba. A szemetelő. És a billencses “halálosztó”

2020-11-18 Facebook
hirdetés

Címünk akár egy ZS-kategóriás filmet is takarhatna, de nem erről van szó. Sajnos a közutakon zajló figyelmetlenség és bunkóság valós képkockái forognak 30fps-sel 🙁

Mindhárom videót olvasónktól kaptuk, akiknek köszönjük, hogy segítenek bemutatni, hogy mik a nap mint nap kivédendő szituk. Sajnos időnként szerepelnek a “mozikon” visszataszító figurák is, jelen esetben a kisteher sofőrje.

Az első eset a 9. kerületi Epreserdő utcában zajlik, a Gyáli út felé haladva, ahol is szembejött egy autós a hihetetlenül egyértelműen kitáblázott egyirányú úton.

Mutatjuk mennyire egyértelmű – Kép: Google Maps / Street View

A második felvétel Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc úton forog.

A kisteherautó sofőrje megette a kis reggeli szendvicsét és úgy gondolta, hogy abban a fülkében nincs hely annak a hatalmas szalvétának, így a legtermészetesebb módon ki is reptette az útra azt.

– fűzte hozzá olvasónk.

Végül pedig a Kerepesi út – Keresztúri út kereszteződésében járunk.

A teherautó sofőrje egészen a kanyar közepéig nem is jelezte, hogy más lenne a szándéka, mint a kötelező haladási irány szerinti balra kanyarodás, így pláne meglepett mindenkit, amit csinált.

Olvasónk meg is jegyzi a felvételen, hogy “szegény bácsi (a skoda sofőrje) majdnem szívinfarktust kapott…” Szerencsére ez nem történt meg, de a billencses teherautó sofőrjének látszólag komoly gondot okozott a kötelező haladási irány értelmezése, ami miatt majdnem ledarálta a mellette, szabályosan haladó Skodát, akinek a sofőrje óriásit védett.

hirdetés


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: