Videó – 69 autó karambolozott az amerikai sztrádán a ködben

Videó – 69 autó karambolozott az amerikai sztrádán a ködben

2019-12-23 Facebook

Elképesztő baleset történt a ködös időben a Virginia állambeli Williamsburghöz közel, az I-64-es sztráda egy szakaszán. 69 autó rohant egymásba.

A helyi idő szerint vasárnap reggel történt baleset után 51 személyt kellett ellátniuk a mentőknek, közülük 11-en súlyosan megsérültek. Szerencsére senki nem vesztette életét.

A Washingtontól mintegy 200 kilométerre délre fekvő városkánál a rendőrség szerint rettenetesen sűrű köd uralkodott a baleset előtt. Az első autók egy hídon karamboloztak, ahol az út ráadásul jeges is volt.

A helyszínen készült fotókon látni az egymásba rohant autókat, de egy olyan momentumot is, ahol egy piros kamion ráborult több autó tetejére. Egy szemtanú, Ivan Levy arról számolt be az AP hírügynökségnek, hogy amint észlelte a ködöt, bekapcsolta a ködlámpát, de látta, ahogy maga körül egymásnak ütköznek az autók.


 

Neki sikerült lefékeznie és megúsznia, viszont röviddel később hívta a felesége, aki mivel más munkahelyről tartott hazafelé, másik autójukkal haladt valamivel mögötte, ő pedig már részese volt a balesetnek.

Levy kiszállt a sajátjából, fogta az egészségügyi ládát és ment segíteni neki, majd miután ez sikerült, másoknak is.

Forrás: achometer.parameter.sk


MEGOSZTOM:

Figyelem!

A cikk 90 napja nem volt frissítve, ezért a benne szereplő információ elavult lehet.

Sokan olvassák

Velünk tartasz?
Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság

A biztonságosabb közutakért…

Támogatónk

hirdetés