Hirdetés
Hírek
Videó – 69 autó karambolozott az amerikai sztrádán a ködben
Videó – 69 autó karambolozott az amerikai sztrádán a ködben
Hirdetés

Elképesztő baleset történt a ködös időben a Virginia állambeli Williamsburghöz közel, az I-64-es sztráda egy szakaszán. 69 autó rohant egymásba.

A helyi idő szerint vasárnap reggel történt baleset után 51 személyt kellett ellátniuk a mentőknek, közülük 11-en súlyosan megsérültek. Szerencsére senki nem vesztette életét.

A Washingtontól mintegy 200 kilométerre délre fekvő városkánál a rendőrség szerint rettenetesen sűrű köd uralkodott a baleset előtt. Az első autók egy hídon karamboloztak, ahol az út ráadásul jeges is volt.

A helyszínen készült fotókon látni az egymásba rohant autókat, de egy olyan momentumot is, ahol egy piros kamion ráborult több autó tetejére. Egy szemtanú, Ivan Levy arról számolt be az AP hírügynökségnek, hogy amint észlelte a ködöt, bekapcsolta a ködlámpát, de látta, ahogy maga körül egymásnak ütköznek az autók.

Hirdetés

 

Neki sikerült lefékeznie és megúsznia, viszont röviddel később hívta a felesége, aki mivel más munkahelyről tartott hazafelé, másik autójukkal haladt valamivel mögötte, ő pedig már részese volt a balesetnek.

Levy kiszállt a sajátjából, fogta az egészségügyi ládát és ment segíteni neki, majd miután ez sikerült, másoknak is.

Forrás: achometer.parameter.sk


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája