Velünk tartasz?VIDEÓ: 4 tonnával túllépte a tréleres a megengedett legnagyobb össztömeget – Horrorkaravánokra vadásztak a rendőrök

VIDEÓ: 4 tonnával túllépte a tréleres a megengedett legnagyobb össztömeget – Horrorkaravánokra vadásztak a rendőrök

2021-01-13 Facebook
hirdetés

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai egy nap alatt négy külföldi sofőrrel szemben intézkedtek az M43-as autópályán, mert azok túlsúlyos járműszerelvényekkel közlekedtek.

A járőrök egy – a sztrádán az országhatár felé haladó – román honosságú autószállító trélerre figyeltek fel a napokban, mivel az négy személygépkocsit szállított. A rendőrök kivezették a járműszerelvényt a Kéthalmi pihenőhelyre, ahol a tengelysúly mérés során megállapították, hogy a tréler csaknem 4000 kilogrammal haladta meg a megengedett legnagyobb össztömeget.

Az egyenruhások a járművezetővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki. Ezt követően még további három sofőrt szűrtek ki, mert a járműveik túlsúlyosak voltak.

Mint korábban írtuk, egy jogszabály-módosításnak köszönhetően az úgynevezett horrorkaravánok sofőrjei már akár fél milliós bírsággal és forgalmi elvétellel is büntethetők.

hirdetés

 

Forrás: police.hu

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: