Velünk tartasz?VIDEÓ: 15. születésnapján haverjaival ellopott egy autót, menekült a rendőrök elől, majd árokba hajtott egy fiú a 20. kerületben

VIDEÓ: 15. születésnapján haverjaival ellopott egy autót, menekült a rendőrök elől, majd árokba hajtott egy fiú a 20. kerületben

2021-03-08 Facebook
hirdetés

A lopott autóban öt fiatal utazott, miután árokba hajtottak, gyalog próbáltak menekülni a rendőrök elől.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának beosztottjai 2021. március 6-án éjjel egy ​autóst akartak igazoltatni Budapest 20. kerületében a Határ úton, de a sofőr a rendőri jelzés ellenére nem állt meg. A rendőrök követték a járművet, mely a közlekedési szabályokat semmibe véve menekült. A kocsi vezetője végül a 20. kerületi Lázár utcában árokba hajtott.

A gépkocsiban utazó öt fiatal gyalog próbált tovább menekülni, de a rendőrök elfogták őket.

A rendelkezésre álló adatok szerint az autót a 15. életévét aznap betöltő budapesti kamasz lopta el, és vezette – természetesen jogosítvány nélkül.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 20. Kerületi Rendőrkapitányságán lopás vétség gyanúja miatt hallgatták ki a tinédzsert, aki vallomást nem tett. A fiút őrizetbe vették, és a kijárási tilalom megsértése, valamint engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési feljelentést tettek  ellene.

Mivel a fiatal menekülés közben piros lámpán is áthajtott, közigazgatási eljárás indult.

hirdetés

Ha a videó nem indul el, próbáld meg ITT lejátszani.
Forrás: police.hu

ÉrdekelhetNézettségünk: 2020. 4. negyedév

Médiaajánlatunk ITT!

 

Támogatónk

hirdetés

Itt is kövess…

VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


MŰSOROKKAL, VIDEÓKKAL

csatornánkon
várunk


A TWITTEREN IS OTT VAGYUNK


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ
CSATLAKOZZ ITT: