Hirdetés
Gondolkodtató
VIDEÓ: A 12. kerületi “megintbéemwés” és egy “vallásos bringás” mutatványa. Ennyire nem járműfüggő a probléma
VIDEÓ: A 12. kerületi “megintbéemwés” és egy “vallásos bringás” mutatványa. Ennyire nem járműfüggő a probléma
Hirdetés

Kb. egy időben érkezett olvasóinktól a két felvétel, ami roppant jól bemutatja – így egymás mögé rakva azt -, hogy

teljesen mindegy az, hogy mivel közlekedik valaki, ha jellemét tekintve egy felsőbbrendű tahó, aki nem szívott magába az anyatejjel egy cseppnyi közlekedési kultúrát sem.

“Ma délelőtt 11 óra körül a XII. ker. Jagelló út és Böszörményi út kereszteződésében készült ez a felvétel. A piros lámpát jobbról megkerülve, szabálytalanul átment a kereszteződésen! Az ilyen autóst azonnal ki kellene vonni a forgalomból örökre!”írja olvasónk az első felvételre reflektálva.

“A videón látható jelenetet 2020.07.12-én rögzítettem Budapesten a Zrínyi utca Ecser felé eső szakaszán. A Zrínyi utcán több szakaszon is útfelújítás zajlik, az út egyik oldalán. Ezeken a szakaszokon lámpák vannak kihelyezve. Ezeket a lámpákát hagyta figyelmen kívül a videón látható kerékpáros. A felvételen szereplő lámpánál, már volt egy hajmeresztő manővere, de az nem látszik tisztán a felvételeken, így azt nem csatoltam. A kerékpáros egészen egyértelműen észlelte a piros lámpát, csak a legkevésbé sem foglalkozott vele. Pár méteres távolságba kellett kerülnie több, mint egy tonnányi autóval, hogy felfogja kettőjük közül ő fogja a rövidebbet húzni. Az autó elhaladása után lassú tempóban a legnagyobb lelki nyugalommal haladt tovább a tilos jelzés hatálya alatt…”írja olvasónk, a második videóhoz.

Mindkét videón szereplő figurára roppant büszkék vagyunk. Társadalmi szempontból az ő esetükben nem volt probléma a karantén.

Hirdetés


MEGOSZTOM:

Tags :

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája