Hirdetés

Hírek
Vétlenként hajtott el a teherautós a helyszínről. Cserbenhagyás miatt keresik
Vétlenként hajtott el a teherautós a helyszínről. Cserbenhagyás miatt keresik
Hirdetés

A balatonalmádi rendőrök cserbenhagyás miatt indítottak eljárást egy Balatonakarattya külterületén történt baleset kapcsán, várják a szemtanúk jelentkezését. – írja a 112press.hu

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság nyomozást folytat a 19080/475/2020. bűnügyi számon cserbenhagyás vétség elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

Fotó: 112press.hu

Az eljárás adatai szerint 2020. október 20-án 9 óra 45 perc körül Balatonakarattya külterületén, az M7 autópálya Budapest felőli lehajtója, és a 71-es számú főút kereszteződésében közlekedési baleset történt.

Egy fehér ponyvás tehergépkocsi Lepsény felől közlekedett a 71-es számú főúton Balatonakarattya irányába, melynek az M7 autópályáról lehajtó Citroen C3 típusú személygépkocsi nem adta meg az elsőbbséget, és a teherautó oldalának ütközött.

A személygépkocsi az ütközés következtében az úttest jobb oldalán lévő árokba csapódott. A tehergépkocsi vezetője az ütközést követően nem állt meg, onnan segítségnyújtás nélkül továbbhajtott Balatonakarattya irányába.

Hirdetés

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, illetve a balesettel kapcsolatban bármiféle érdemleges információval rendelkeznek.

Fotó: 112press.hu

A szemtanú jelentkezhet a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon személyesen (Balatonalmádi, Hadak útja 4-6.) vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot a 4518-as melléket kérve, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


MEGOSZTOM:


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés
x