Hirdetés

Gondolkodtató
Veterán Mercivel, részegen, jogsi nélkül, forgalommal szemben, a tulajdonos tudta nélkül
Veterán Mercivel, részegen, jogsi nélkül, forgalommal szemben, a tulajdonos tudta nélkül
Hirdetés

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai büntetőeljárást indítottak a férfiak ellen. – közölte a police.hu

A járőrök 2023. június 06-án 22 óra 30 perckor Balatonkenese külterületén a 710-es számú főúton intézkedés alá vonták egy veterán jármű vezetőjét és annak utasát, mivel korábban bejelentés érkezett arról, hogy az autó a szemközti sávba áttérve közlekedett.

Kiderült, hogy a több mint ötmillió forint értékű veterán járművet a két férfi 2023. június 06-án délután Badacsonytomajról a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül vitte el, majd azzal Budapestre akartak menni.

Hirdetés

Az autó 25 éves sofőrjével és annak 24 éves utasával szemben a rendőrök alkoholszondás ellenőrzést végeztek, mivel mindkét férfi elismerte, hogy felváltva vezették a régi járművet.

Mindkettőjüknél felmerült az alkoholfogyasztás gyanúja, így őket az egyenruhások elfogták, előállították és büntetőeljárást indítottak ellenük járművezetés ittas állapotban vétség és jármű önkényes elvétele bűntett gyanúja miatt.

Ezen túl kiderült, hogy érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkeztek a szendrőládi lakosok, így szabálysértési eljárást is kezdeményeztek a balatonalmádi rendőrök velük szemben. Friss híreink itt.

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés