Hirdetés

Hírek
Váltana elektromos autóra, ha egy 10 milliós autó árából hárommilliót engednek?
Váltana elektromos autóra, ha egy 10 milliós autó árából hárommilliót engednek?
Hirdetés

Mostantól 10 ezer fontot enged minden elektromos, e-Golfból a Volkswagen Angliában.

Az engedmény akkor él, ha valaki 2010 előtti dízelautóját cseréli le december 31-ig, és a jármű legalább fél évig az eladó tulajdonában volt – írja az angol The Sun.

Konkrétabban, egy Volkswagen e-Golf a jelenlegi listaára Angliában 32 ezer font, amelyre a 10 ezres kedvezménnyel – amely több mint 3 millió forint – már elég jó ajánlatnak tűnik. (Ez a kedvezmény egész pontosan 5500 font a VW-részéről, a többi a kormányzat további 4500 fontos támogatása.)

A Volkswagen márka más módokon is pörgetné az eladásokat a dízelek cseréjére, több más modellre is komoly diszkontot ajánlanak. Hasonló lépésekre készül a Volkswagen-konszern többi márkája is az Audi, a Seat, illetve a Skoda.

Az ügyes árpolitikával a dízelbotrányban megtépázott VW-márka komoly piacot szerezhet az elektromos autóival is, kiváltképpen, hogy London is bejelentette már, hogy extra behajtási adóval sújtja az angol főváros belső területein a gázolajos autókat.

Természetesen a konkurencia sem tétlenkedik, a Toyota éppen péntektől kínál hasonló programot 4000 fontos céges diszkonttal.

A hasonló lépések nagyon felgyorsíthatják az elektromos és hibrid autókra való átállást, azt pedig mi tennénk hozzá, hogy az előrehozott és mesterségesen is megpörgetett autócserékkel pedig végeredményben megint a gyártók járhatnak igencsak jól.

 

 

Forrás: http://hvg.hu/cegauto/20170901_Harommilliot_engednek_az_elektromos_autokbol

 

 


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés