Hirdetés

Hírek
Vádat emeltek a férfi ellen, aki balesetet okozott azzal, hogy termésköveket rakott az útra, mert zavarta, hogy háza előtt parkolnak
Vádat emeltek a férfi ellen, aki balesetet okozott azzal, hogy termésköveket rakott az útra, mert zavarta, hogy háza előtt parkolnak
Hirdetés

A Balassagyarmati Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt emelt vádat azzal a 46 éves férfival szemben, aki azért, hogy ne parkoljanak a háza elé, oda köveket helyezett ki, ezzel balesetet is okozott.

A nyomozás adatai szerint a salgótarjáni vádlott megelégelte, hogy rendszeresen idegenek parkolnak a háza elé, ezért az úttestre sorban öt nagyobb méretű terméskövet helyezett el, hogy megakadályozza a járművek leállítását kapuja környezetében.

A baleset napján szakadó esőtől korlátozott éjszakai látási körülmények közt haladt erre egy salgótarjáni férfi az általa vezetett személygépkocsival, és mivel szemből egy autóbusz érkezett, szorosan az út széléhez kormányozta a járművét, ami így az egyik terméskőnek ütközött.

Fotó: police.hu

A balesetben a gépkocsi jobb első kereke tönkrement, és bár személyi sérülés nem következett be.

A vádlott azzal, hogy az úttesten akadályt létesített, mások életét, testi épségét, ezáltal a közlekedés biztonságát veszélyeztette.

Hirdetés

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádiratában a vádlottal szemben – aki cselekményét megbánta és az okozott kárt a sértettnek maradéktalanul megtérítette – pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Fotó: police.hu
Forrás: ugyeszseg.hu

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés