Hirdetés

Hírek
A Váci utat is bekameráztatná a polgármester
A Váci utat is bekameráztatná a polgármester
Hirdetés

A Váci utat is bekameráztatná a XIII. kerület polgármestere, Tóth József, hogy elvegye az autósok kedvét az illegális gyorsulási versenyektől.

Ahogy hétfőn megírtuk, Óbuda polgármestere már tárgyalt az illetékes rendőrségi vezetőkkel arról, hogy telepítsenek kamerákat a rendszeresen illegális gyorsulási versenyek helyszínének használt Szentendrei útra. Ott a hétvégén két autó ütközött össze, mert versenyzett, kárt téve a római kori vízvezeték egyik, még álló darabjában.

Márciusban pedig egy, a megengedettnél jóval gyorsabban hajtó autós szállt bele egy másik, a piros lámpánál szabályosan várakozó kocsiba, amelynek sofőrje és utasa a helyszínen meghalt.

Hirdetnél itt??? Katt ide!

Hirdetés

A XIII. kerület már évek óta jelzi a veszélyt a rendőrségnek – írja a Magyar Nemzet –, hogy a gyorsulási versenyek másik nagy, budapesti helyszínén, a Váci úton is szükség lenne valamilyen elrettentő megoldásra. És bár folyamatosak a hatósági ellenőrzések, de a száguldozó autósok újra és újra felbukkannak. Most a polgármester kéréssel és javaslattal fordult a kerület rendőrkapitányához, hogy oda is telepítsenek intelligens kamerákat.
 

Forrás: http://hvg.hu/itthon/20170621_vaci_ut_veda_kamera


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés