Hirdetés

Dashcam
Utolsókból az elsők?! Látványos tahóság egy szép BMW-vel
Utolsókból az elsők?! Látványos tahóság egy szép BMW-vel
Hirdetés

Két olvasónk, összesen három fedélzeti kamerája rögzítette az M1-esen, a Zsámbék / Herceghalom lehajtónál azt,

ahogy egy kék BMW jobbról előzte meg az egyik elsőbbségre várakozó autóst, masszív, kb. 100 méteres gumicsíkot hagyva az aszfalton egy tisztességes gumifüst felhő kíséretében.

Minden nap az M1-es autópályán járok haza. A zsámbéki lehajtónál rendszeres, hogy a Zsámbék felé kanyarodók szépen kihúzódnak a bal oldalra annak érdekében, hogy a kereszteződésben az egyenesen áthaladók és a Herceghalom/Biatorbágy felé jobbra kanyarodók szépen elférjenek.

Napi szinten rendszeres jelenség, hogy néhány sofőr nem bírja kivárni azt a kb. 1-1,5 perc sorban állást a bal oldalon és szépen mindenkit kikerülve legurul a kereszteződésig, átmegy mintha egyenesen menne tovább majd rögtön dob egy megfordulást és paraszt módjára elmegy Zsámbék felé. Ez igazából már meg sem üti az ingerküszöbömet, legyen ez életük sikere és a boldogságuk forrása.

De ma olyan történt ami az eddig tapasztaltakat is felülmúlja:
A lehajtó bal széléről – balra kanyarodó autót a középső sávból szintén balra (szabálytalanul) balra kanyarodó BMW M8 Competition driftelve jobbról előzte meg, nem is akárhogyan…

– fűzte az egyik olvasónk a videóhoz, akinek fedélzeti kamerája rögzítette az esetet.

Másik olvasónk pedig ezt tette hozzá a történtekhez:

A mai napon, fél 5 körül tartottam haza munkából, Herceghalomnál jöttem le az M1-ről, nagyjából 5 perc várakozás volt mire a sor elejére jutottam, hogy kiforduljak balra az egy darab balra forduló sávon. Majd a BMW  a sort kikerülve mellém szegődött, majd nagy gumifüsttel elhajtott.

– fűzte az esethez a jobbról kikerült autó sofőrje

Hirdetés

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés