Gondolkodtató
Újabb részletek derültek ki a körúti halálos balesetről
Újabb részletek derültek ki a körúti halálos balesetről
Hirdetés

Majdnem két további fiatalt is megölt a részeg olasz sofőr a Harminckettesek terén.

Egy új, gyakorlatilag minden részletet pontosan megmutató videófelvétel került elő a vasárnap hajnali halálos gázolásról: e szerint két másik fiatal élete is csak néhány centiméteren múlott – írja a Blikk.

Mint korábban beszámoltunk róla, tragédia történt a Nagykörúton: Szörnyethalt egy villamosmegállóban álló nő, mikor egy autó megállóba sodródott.

A vizsgálat során eddig az derült ki, hogy a gázoló egy 41 éves olasz állampolgár lehetett, akinél a szonda alkoholos befolyásoltságot mutatott ki.

A járdára felszaladó autó elsodorta a villamosmegállóban várakozó fiatal lányt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy még a helyszínen életét vesztette. Most kiderült az is, hogy két fiatalember élete is csak centimétereken múlott, ám ők el tudtak ugrani az autó elől.

A közeli biztonsági kamera által felvett jelenetet a helyszíni dohánybolt tulajdonosa mutatta meg a Blikk munkatársának

,,Nézze, két kamera is rögzítette az eseményeket. Tisztán látszik minden részlet, a megálló épp a kamera előtt áll. A felvételeket átadtam a rendőrségnek, ám a médiának nem adom ki. Azt gondolom, jól látszik milyen tempóval érkezett a gázoló, szerint ez is fontos bizonyíték lehet majd ellene” – kommentálta a fiatalember. A lap egy szemtanút is talált, aki a lakása ablakából nézte végig az eseményeket.

Hirdetés

Elképesztő hangos dörrenés hallatszott a csendes éjszakában. Az ablakhoz ugrottam, a lány már síneken feküdt. Nem mozdult, azonnal többen is oda siettek hozzá. Láttam, hogy sokan a rendőrséget hívták, egyik hangja felhallatszott a csendben: “súlyos baleset történt!” – idézte fel a szemtanú. Friss híreink itt.

,,Többen is a lány mellé térdeltek, láttam, hogy újraélesztéssel próbálkoznak. Ekkor ért oda egy férfi, ő vélhetően orvos volt, átvette a szívmasszázst. Ketten közben az Üllői út felől érkező villamos elé rohantak, telefonjuk vakujával jeleztek a vezetőnek, hogy álljon meg” – mesélte a férfi, aki szerint egy órán keresztül próbálták újraéleszteni a lányt, ám sajnos hiába.

Tags :

Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés