Hirdetés

Dashcam
Újabb felvételt kaptunk a hétfői, M7-esen történt balesetről
Újabb felvételt kaptunk a hétfői, M7-esen történt balesetről
Hirdetés

Mint arról beszámoltunk és videót is tettünk közzé róla, 2024.04.01-én, hétfőn egy Q8-as Audi rohant bele több álló autóba az M7-es autópályán, Balatonboglár térségében a főváros felé vezető oldalon.

A balesetet követő órákban közzétettünk egy elképesztő felvételt róla, hogy mekkora sebességgel csapódott az Audi a többi járműnek:

BELESZÁLLT az álló sorba és MINDENT TAROLT az Audi az M7-esen

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt. Mint arról mi is beszámoltunk, több autó ütközött hétfőn délután, Balatonboglár térségében a főváros felé vezető oldalon. A rendőrség a helyszínelés, mentés időtartamára lezárta a pályát és a Balatonboglár csomópontban kiterelik a forgalmat a 7-es számú főútra. Visszatérni az M7-re a Balatonlelle csomópontban lehetséges.

Most egy másik olvasónktól kaptunk egy hátsó-kamerafelvételt, amin egy másik perspektívából is látható az eset.

Hirdetés

ÚJABB FELVÉTELT kaptunk a hétfői, M7-esen történt balesetről

Mint arról beszámoltunk és videót is tettünk közzé róla, 2024.04.01-én, hétfőn egy Q8-as Audi rohant bele több álló autóba az M7-es autópályán, Balatonboglár térségében a főváros felé vezető oldalon. A balesetet követő órákban közzétettünk egy elképesztő felvételt róla, hogy mekkora sebességgel csapódott az Audi a többi járműnek: Most egy másik olvasónktól kaptunk egy hátsó-kamerafelvételt, amin egy másik perspektívából is látható az eset.


Minket követhetsz 😉


Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája

Hirdetés