Hirdetés
Hírek
Újabb egy hónap dugóban araszolás következik az M0-áson
Újabb egy hónap dugóban araszolás következik az M0-áson
Hirdetés

Az utinform.hu legfrissebb adatai szerint újabb egy hónappal csúszik az M0-s átadása, vagyis újabb egy hónap őrülettel, dugóban araszolással és várakozással számolhatnak azok, akik a felújítást érintő szakaszon szoktak közlekedni – tudta meg az index.hu

Az autóút déli szektorának felújítása miatt március 9-én lépett új forgalmi rend életbe, az autóutat ekkor kétszer kétsávosra korlátozták. A déli szektor az 1-es főút és az M5-ös sztráda között húzódik. A felújítás az 1-es főút felé vezető oldalt érinti a 17. és a 23. kilométerszelvényben. A 17. kilométerszelvény a halászteleki lehajtó után kezdődik, a 23. pedig az 51-es főút csatlakozásánál van.

Márciusban azt ígérték, hogy a felújításokat három ütemben végzik majd. Az első szakaszt (22–23. kilométerszelvény) júliusban, a másodikat (17–19. kilométerszelvény) augusztusban, a harmadikat (17–22. kilométerszelvény) pedig novemberben adják át.

Hirdetés

A felújításra egyébként azért volt szükség, mert az elmúlt években az M0-s autóút napi átlagos forgalma 67 ezerről 120 ezerre nőtt, ami jelentősen igénybe vette az útburkolatot, ezért kellett kicserélni az aszfaltot betonra.

 „A hidak új szigetelést, szegélyt és korlátot kapnak, és zajvédelmet építenek ki ezen a szakaszon.

A betonburkolat néhány hetes szilárdulás után éri el a maximális terhelhetőségét, így ebben az időszakban nem folyik látható munkavégzés az érintett területeken”, közölte a munkálatok kezdetén a NIF.

Forrás: index.hu


MEGOSZTOM:

Minket követhetsz 😉

Támogatóink

Hirdetés

Hirdetés

Partnerünk

Országos Rendőr-főkapitányság
A biztonságosabb közutakért…

Megnyertük

2022-ben oldalunk nyerte meg
“AZ ÉV PÉLDAÉRTÉKŰ KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI TÁRSADALMI FELELLŐSSÉGVÁLLALÓJA” díjat

2022. Május 11., Művészetek Palotája