Egy kicsit aktívak vagytok :)))

Új trükk Budapesten??? Fékbetaposás, koccanás – majd megfélemlítés után alapos lehúzás


SOS Mobilgumis
hirdetés

Nem mindennapos sztorit küldött nekünk olvasónk.

Kérte, hogy tegyük közzé, hátha páran megmenekülnek és jobban odafigyelnek a sztoriból okulva!

” Tegnapi nap fordult elő velem, hogy egy N-nel kezdődő rendszámú, ezüst metál S Mercivel utazó egyének, piros lámpánál állás után lámpa váltáskor elindulnak, kihasználva, hogy ilyenkor az autók viszonylag közel vannak egymáshoz, majd hirtelen megállnak, hátha valaki beléjük szalad.

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

Nyilván a kis sebesség miatt gyakorlatilag semmi kár nem keletkezik vagy csak nagyon minimális az ő autójukban!

Olvasónk fotója

Azt állítják, hogy az autót bérlik, nem az övéké, majd hirtelen egy telefon hívásra megjelenik a tulajdonos is a helyszínen (kb. 5 percen belül).

Sokan vannak és ahányan vannak, annyi felé beszélnek, igyekeznek komoly zavart kelteni.

Csak pénzt akartak elfogadni!!!

Mondtam nekik, hogy vagy adok betétlapot, vagy menjünk el a szervizembe, ott kijavítják az állítólagos kárukat, amit én a szervizemmel rendezek vagy adok betétlapot, elismerem és ennyi.

A betétlapról hallani se akartak, azt hadoválták, hogy az nekem milyen rossz lesz ha fel megy a biztosításom díja. Másrészt én hiába fújatom le a lökhárítót, el fog ütni a színe, nem lesz gyári meg ilyesmi szövegek.

Nagy nehezen sikerült rábeszélnem őket, hogy menjünk el a szervizembe ahol a barátom meg nézte az autót, azt mondta nekem max. 100 ezer Ft és megcsinálja úgy, hogy az Isten sem mondja meg hogy javítva volt. Én mondtam neki, hogy egyeztessen velük, csinálja meg, megyek és fizetek.

Ez mindjárt megint nem tetszett nekik! Mondták: Mit gondolunk, amíg a barátom csinálja az autót, addig ők mivel fognak járni. Béreljek nekik autót!

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

Na ekkor már kezdett a tököm teleszaladni velük. Oké, hogy nekik mentem kb. 2 km/h-val, lett egy-két  karc a lökhárítóján, ami egyébként nagyon távol állt eleve a makulátlantól, de azért álljon meg a menet…

Végül a testi épségem többszőri veszélybe helyezése után kaptak 100 ezer forintot, de ez sem volt elég, a társaság női tagja még 5 ezer forintot követelt, mert nem tud a gyereknek kaját venni.

Kérek mindenkit ha ezt az autót látja maga előtt, nagyon figyeljen!!!

Én gyanítom, hogy ezek pénzszerzés céljából okozzák ezeket a koccanásokat, mivel készpénzen kivül semmi egyéb megoldásba nem mennek bele.

hirdetés
(kérj ajánlatot itt)

VICC AZ EGÉSZBEN:

Az eset a Kerepesi út befelé vezető oldalán történt, a középső sávban, a Készenléti Rendőrség előtt.

Kép: Google Maps

Megállt két rendőr is, de végül tovább mentek.

Mivel én voltam hátul úgyis engem hoztak volna ki hibásnak. A káron felül bírságot nem akartam fizetni, ami a rendőrök állítása szerint 50 ezer Forint lett volna!!!

Köszönöm a figyelmetek, remélem, hogy sok mindenkit megmentek egy felesleges pénz kiadástól.

A TV2 Tényekneknek adott riportunkban további részletek:

Kattints a képre
Borítókép: Google Maps

MEGOSZTOM:

ÉrdekelhetTetszik oldalunk?


Amennyiben egyetértesz céljainkkal és segítenél minket, itt támogathatsz bármilyen összeggel:

https://www.paypal.me/bpiautosok

Támogatóink

hirdetés

hirdetés

hirdetés

Itt is kövess…


KERÜLETI FACEBOOK CSOPORTJAINKHOZ

CSATLAKOZZ ITT:


VIBER KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ
CSATLAKOZZ ITT:


AUTÓTESZTEKKEL
csatornánkon várunk
89.5 Music FM Fittikémmel

Legfrissebb

Társ-oldalaink
e-autosok.hu
Elektromos autók – Tesztek – Hírek

Új trükk Budapesten??? Fékbetaposás, koccanás – majd megfélemlítés után alapos lehúzás

  1. Adtam volna én olyan gyerekkaját nekik….Mercédesz és nincs mit enniük….Rendőrkézre velük…

  2. Szoláriumra tellett nekik? Vagy csak természetesen barna bőrűek?

  3. Vesztükre velem is találkoztak . 3 perc vita után menekülőre fogták . Nekik sincs mindíg szerencséjük ? . A visszapillantó tükrük a kezembe maradt . Ha van kedvük velem találkozni , visszaadom .

  4. A lökhárító fényezése kb. 20-40e forint között van. Ha a biztosító fizeti a biztosítás nem ugrik olyan magasat mint mondták. Ezek csak élősködő férgek lehetnek. Ha a balesetkor nem történik személyi sérülés a rendőr mérlegelheti a bírság összegét. Kb. 5000Ft-tól kezdődik. Sajnálom, hogy bepaliztak. Senki ne dőljön be ezeknek, inkább legyen rendőrségi intézkedés mint, hogy ezek így pénzhez jussanak.

  5. Megérdemled, miért nem hivtál rendőrt! Ha úgy érzed a testi épséged a tét, beülsz, bezárkozol, ha kell menekülsz, pár fénykép közben! Maguktól tiplit vesznek!

  6. Nekem is volt egy hasonló esetem, nem mondom, hogy ezzel a szándékkal csinálta a hölgy, de megtörtént: körforgalmat (jobbra) kikerülő úton várakoztunk a körforgalmat elhagyó kocsik közti besorolásra. Figyeltem balra és az előttem álló Toyotásra. Egyszer megjelent egy két kocsinyi hely és elindult az előttem levő és én is. De hirtelen megállt, én meg meglöktem. Az én általam vezetett autó le se fulladt olyan hirtelen kuplungoltam. Félreálltunk, a Suzukimon semmi és a Toyotán sem láttam sérülést. A hölgy elővett egy lapot, kitöltöttük, én elismertem a hibát, és utána rákérdeztem, hogy miért állt meg? Erre azt a választ kaptam, hogy nem akart egy Audi elé menni! Ez nekem 110 ezer Ft-omba került. Azóta is nyomaszt, hogy több százezer balesetmentes km levezetése után ilyen miatt fizethettem és buktam a makulátlan múltamat! Tud valaki segíteni, hogy van e értelme reklamálni szakértőt keresni, vagy tud ajánlani valaki ez utóbbit. (egyébként a biztosító elhajtott, hogy elismertem a felelősséget, de időre mentem és a papír kitöltése után tudtam meg a megállás okát!)

  7. A KRESZ tiltja az indokolatlan, hirtelen fékezést, szóval én rendőrt hívtam volna lesz ami lesz alapon.

  8. Gumicsont-téma! Teljesen nyilvánvaló, hogy rendőrt kellett volna hívni.

  9. Szerintem ma már ALAP dolog egy autós kamera…

  10. Debrecenben hasonló, kölcsönzött autó szitu. Stop táblánál kiengedett aztán belém jött oldalról… Nagyon “KIRÁLY” volt.

Vélemény, hozzászólás?